12 yıldır aralıksız olarak yapılan “Miss Fashion TV 2016 Güzellik Yarışması” bu yıl da Girne Rocks Hotel ana sponsorluğunda geçtiğimiz pazar gecesi yapıldı. 27 ülkeden güzellerin katılımı ile son yedi yıldır Kıbrıs’ta yapılan ve Kıbrıs’ın uluslararası alanda büyük tanıtım yaptığı yarışma bu yıl da büyük ilgi gördü. İnternet üzerinden canlı yayınlanan yarışma dünya çapında milyonlarca kişi tarafından izlendi. Gecenin sonundaki partiye katılanlar arasında ise ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu da vardı.

Fashion TV sahibi de katıldı

Türkiye Fashion TV’nin sahibi Enis Onat’ın ev sahipliği yaptığı yarışma için Fashion TV’nin sahibi Michel Adam da kalabalık ekibi ile Kıbrıs’a geldi. Gecenin sunuculuğunu İman Onat ile birlikte yapan Mehmet Ali Erbil geceyi tamamlayamadı. Vertigo hastası olduğunu sahneden söyleyen sanatçı “Dengemi kaybediyorum zor aylakta duruyorum” dedi. Geceyi bir ara davetlilerin arasında oturarak sunmak zorunda kalan Erbil, daha sonra tansiyonunun yükselmesiyle geceyi yarıda bırakmak zorunda kaldı.

Ünlü modacılar jüri koltuğunda
Jüri üyeliklerini ünlü modacılar Cemil İpekçi, Atıl Kutoğlu, Siren Ertan, Fevziye Çamer, Erol Albayrak, Cihan Nacar, İrene Erbi, Darren Vudalı, Christina Vudalı, Sergio Salerni ve Michael Adam’ın yaptıkları final gecesinde “Miss Fashion TV 2017 Güzellik Yarışması”da birinciliği Ukraynalı güzel Roksolana Yaminska kazandı.

Yarışmada ayrıca tüm dünyada internet üzerinden kullanılan 2 milyon oyun 250 bin tanesini alan Kazakistanlı güzel Assel Abdulova da internet güzeli olarak birinci seçildi.

Yarışmada ikinciliği Makedon güzeli Elena Angjelovska kazanırken üçüncülük tacını ise Venezuelalı Ana Cristina Diaz Santiago kazandı. Ukraynalı Hanna Boiko ise Rocks Hotel güzeli seçildi.

Gecede Fashion TV güzelleri podyumda ünlü modacılar Cemil İpekçi, Fevziye Çamer, Siren Ertan, Cihan Nacar’ın  koleksiyonlarından oluşan defileler sundu. Fashion TV bünyesinde yer alan ve kanalın resmi sesi özelliği olan şarkıcı Ania J’da seksi kıyafeti ve seslendirdiği şarkılar ile ilgi gördü.