Kuzey Kıbrıs’ta bu yıl ikincisi düzenlenen “Miss Mediterranean Güzellik Yarışması”nda Sırbistan’ı temsil eden Teodora Miljkovic birinci seçilerek tacın sahibi oldu.  Önceki akşam Merit Royal Hotel’in deniz kıyısında özel olarak tasarlanan alanda gerçekleşen “2. Miss Mediterranean Güzellik Yarışması”da Arnavutluk, Cezayir, Hırvatistan, Fransa, Lübnan, Makedonya, Malta, Fas, Karadağ, Portekiz, Sırbistan, İspanya, Tunus ve Türkiye’den gelen 14 güzel dereceye girebilmek için mücadele etti.

14 kız yarıştı 

Podyuma çıkan güzeller, yapmış oldukları dans şovunun ardından yöresel kıyafetleri, bikinili yürüyüşleri ve gece kıyafetleri ile podyumda boy gösterdiler. Miss Mediterranean güzeli olabilmek için mücadele eden birbirinden güzel 14 genç kıza, Efe Ünal ve Ivan ikilisinin mini konseri renk kattı.

Jüri üyelerinin zorlu değerlendirmesinin ardından Karadağ adına yarışan Antonija Lokvenee dördüncü, Lübnan adına yarışan Traey Dagher üçüncü, Malta’dan Sabrina Spiteri ikinci olurken Sırbistan’dan Teodora Miljkovic birinciliği göğüsledi. Portekiz adına yarışan Joana Santos “Zerafet Güzeli”, en fotojenik güzel İspanya adına yarışan Eva Christina Rego, “Dostluk Güzeli” Cezayirli Fatiha Chelighem, en iyi kostüm ise Türkiye adına yarışan Canan Karaca’nın kostümü seçildi.

“Güzellik Kraliçesi” unvanını elde eden Sırbistanlı güzel, tacını “Miss Mediterranean 2015 Güzellik Yarışması”nın birincisi Simona”dan devralırken de sevinç gözyaşlarına boğuldu.

Canan Karaca, organizatörü suçladı

Yarışmaya Türkiye adına katılan Canan Karaca, yarışma sonrası organizasyona isyan etti. Karaca, yarışma öncesi geceyi organize eden Miki Crnokrak’ın kamp döneminde güzellere her akşam verilen 100 dolarlık şans chiplerini ve kazanılan parayı geri istediğini belirtti. Karaca’nın istenilen parayı vermemesi üzerine yarışmada dereceye giremediğini iddia ederek kişisel Facebook hesabında şu paylaşımla isyan etti: “Miss Mediterranean yarışmasına yapan Miki Crnokrak hakkı olmadığı parayı benden istedi, ben de o parayı vermediğim için dereceye bile giremedim. Tüm Türkiye’den özür dilerim. Dünyada böyle karaktersiz ve kalitesiz insanlar olduğu sürece kimse hak ettiğini alamaz!”

guzellik-(custom).jpg

guzellik1-(custom).jpg

guzellik2-(custom).jpg

guzellik-3-(custom).jpg

guzellik4-(custom).jpg

missmediternean-(custom).jpg