Eski basketbolcu İbrahim Kutluay ile eski manken Demet Şener ani bir kararla boşandı. 10 yıldır mutlu bir evlilikleri olan Kutluay-Şener çiftinin İrem ve Ömer isimli 2 çocuğu bulunuyor.

demet_ve_ibrahim_kutluay_ayriliyor_mu_h14197.jpg

Demet şener geçtiğimiz günlerde tek başına tatil Eski basketbolcu İbrahim Kutluay ile eski manken Demet Şener ani bir kararla boşandı. 10 yıldır mutlu bir evlilikleri olan Kutluay-Şener çiftinin İrem ve Ömer isimli 2 çocuğu bulunuyor. Demet şener geçtiğimiz günlerde tek başına tatil yapmış, boşanma dedikodularını dillendirmişti. Ünlü şift 2 gün önce ilk mahkemede boşandı

Magazin basıının tanınmış isimalarında olan Demet Şener ve İbrahim Kutluay çifti 10 senelik evliliklerine tek mahkem celsesinde son doktayı koydu. 10 yıllık evli olan Demet Şener ile İbrahim Kutluay çiftinin 2 gün önce tek celsede boşandığı ortaya çıktı.

Çiftin 10 yıllık evliliklerini iki gün önce tek celsede sonlandırdı. Demet Şener'in çocuklarıyla çocuklarıyla yalnız tatil yapması da bu iddiayı güçlendirdi.

BOŞANMA İDDİALARINI HEP YALANLADILAR

İrem ve Ömer adlı 2 çocuğu olan çift, boşanacakları iddialanı sürekli yalanlıyordu. Demet Şener'e ihanet ettiği iddia edilen İbrahim Kutluay'ın haftanın belirli günlerinde kendine ait başka bir evde kaldığı da söylentiler arasındaydı.