Asla Vazgeçmem dizisinin yıldızı tanınmaz halde

Asla Vazgeçmem dizisinin başrol oyunucusu Tolgahan Sayışman yeni görüntüsüyle şok etti. Asla Vazgeçmem sezon finali çekimlerinden sonra yeni filmi için tarz değiştiren Tolgahan Sayışman saçını boyattı.

Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe ile başrollerini paylaştığı 'Asla Vazgeçmem' dizisinin sezon finalinin çekimlerini tamamlar tamamlamaz, rol alacağı yeni sinema filmi için hazırlıklara başladı. Asla Vazgeçmem'de ağır tavırlı bir konak beyini canlandıran Tolgahan Sayışman, rol alacağı yeni sinema filmi 'Kahpe Bizans 2' için imaj değiştiren ünlü oyuncu, saçlarının rengini açtırarak sakallarını tamamen kestirdi.

tolgahan-sayisman-yeni-rolu-icin-imaj-yeniledi-46559.jpg

BİZANS PRENSİ TOLGAHAN SAYIŞMAN

Mahkemenin 'Kahpe Bizans 2' ismine tedbir koymasıyla ismi henüz açıklanmayan filmde Prens Adonis karakterini canlandıracak olan Tolgahab Sayışman, bu rolü için imajını değiştirdi. Saçlarının rengini tamamen açtırarak ve sakallarını kestiren yakışıklı oyuncu, son haliyle bambaşka biri oldu. Amine Gülşe ile Asla Vazgeçmem dizisinin başrolünde oynayan Tolgahan Sayışman 1981 İstanbul doğumlu. 34 yaşında olan Tolgahan Sayışman daha önce uzun süre modellik yapmıştır.

TOLGAHAN SAYIŞMAN KİMDİR?

Şimdilerde Asla Vazgeçmem dizisinde boy gösteren Tolgahan Sayışman, 1981 İstanbul doğumludur. Erkek güzellik yarışmasında, birinci seçilen yakışıklı yıldız, Ekoldrama ve Ayla Algan'dan uzun süre oyunculuk eğitimi aldıktan sonra ilk olarak Esir Kalpler adlı dizide yer almıştır. Top Model yarışmasındaki sunuculuğu ile başarılı bir performans sergileyen oyuncu, daha sonra Maçolar, Dicle, Hepsi 1 ve Acemi Cadı dizilerinin kadrosunda yer almıştır. 24 Ekim 2008'de başrollerini Fahriye Evcen'le paylaştığı Aşk Tutulması adlı sinema filminde oynadı. İzlenme rekorları kıran Elveda Rumeli adlı dizide Mustafa rolünü canlandırmıştır. 6 Kasım'da vizyona giren Aşk Geliyorum Demez adlı filmde Bergüzar Korel ile başrol paylaşmıştır.