Son zamanların popüler oyunları arasında yer alan agario siz değerli kullanıcılarını büyük bir serüvene davet ediyor. Severek oynayacağınız agar oyununu kolaylıkla bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Bu oyunu dilerseniz telefonunuzdan yada tabletinizden de oynayabilirsiniz. Sahip olduğu karekteri en iyi şekilde geliştirin ve rakiplerinizi ardınızda bırakın. Karakterinizin büyümesi ile birlikte sürekli olarak puanınızda artış gösterecek.

Agar.io  oyunun serverlar özelliğine ev sahipliği yapıyor. Bu oyun platformunda dilerseniz diğer oyuncularla yapabilirsiniz.  Agario private server oynarken mouse kullanımı büyük önem taşıyor. Tüm yönlendirmeler fare aracılığı ile gerçekleştiriliyor. Hız ve istikamet ikilisini yönlendirmek için fare kullanılıyor. Bazı durumlar da ise başka tuşa ihtiyaç duymadan sadece fare aracılığı ile karakterinizi kolaylıkla yönlendirebilirsiniz. Eğer karakterin ortadan ikiye bölünmesini istiyorsanız boşluk tuşundan yararlanabilirsiniz. Boşluk tuşu aracılığı ile kısa zaman da karakterlerin parçalanmasını sağlayabilirsiniz.

Severek oynanan oyunlar arasında boy gösteren agario son dönemin en çok tercih edilen oyun türlerinden biri. Sahip olduğu tüm yönleri ile mükemmel bir oyun alternatifi olan agario aynı zaman da 2015 yılının en sevilen oyunları arasında da boy gösteriyor. Kiteleleri peşinden sürükleyen ve siz değerli oyuncularını büyük bir maceraya davet eden agario en hızlı çıkış yapan oyunlardan biridir. Sahip olduğu basit alt yapısı sayesinde her geçen gün daha fazla tercih edilen Agario ile sizler de keyif dolu oyun saatlerine imza atabilirsiniz.