Bağcılar su tesisatçısı firmamız, su tesisat kaçaklarında artık son teknoloji cihazlardan yardım alan firmalardan destek istemek tercih edilebilecek en iyi seçenektir. Böyle bir sorunla karşılaşan müşterilerimizin eskiden yardım aldıkları tesisatçılarda kullanılan tek yöntem deneme yanılma yoluyla yapılan kaçak bulma yöntemi olmuştur. Bu şekilde bulunacak olan kaçakların yerini tespit etmede gereksiz yere kazı veya tadilat işleri gerekirdi. Su tesisatında kaçağın olduğu alanlarda fayansların betonların sıvaların kırılması kazılması demek ekstra masraf anlamına gelir. Bu yüzden cazip fiyatlarla hizmet veren kişilerden yardım almaya yöneliriz.

Fakat tesisatta kaçak bulmada en ekonomik hizmet ancak teknolojik cihazların yardımı ile verilebilmektedir. Sıradan tesisatçılarda maliyetlerinden dolayı bu cihazlar bulunmamaktadır. Firmamız siz müşterilerimizin memnuniyetini kazanmak en iyi hizmeti size sunabilmek için bu modern cihazları ithal etmiş ve geliştirmiştir Bağcılar su tesisatında oluşan sızıntılarda profesyonel yardım almak için kurumsal firmamızı aramanız yeterli olacaktır. İthal edilen robot cihazlar ve alanında uzaman çalışanları olan firmamızda eskiden bir sürü tadilat işlerini ortaya çıkaran su kaçağı bulma gibi bir sorun artık ufak bir tadilat işlemi ile halledilebilir bir hal almıştır.

Ekiplerimize bu kolaylığı sağlayan robot cihazların başından akustik ses dinleme cihazı gelmektedir. Bu robot cihaz su tesisatında sızıntının yerini tam olarak tespit eden bir cihazdır. Üstelik bu tespit sırasında hiçbir alanın kazılıp kırılmasına gerek yoktur. Alanında uzman çalışanlarımız tarafından özenle ve ustalıkla kullanılan akustik ses dinleme cihazı sızıntının yerini yüzeysel olarak taranan su tesisat borularının üzerinden tespit eder.

su kaçağı

Bağcılar firmamız Borularda sesin frekansını dinleyen robot cihaz sızıntının olduğu yerde farklı bir frekans yaymaktadır. İşte su tesisat kaçağı da bu şekilde bulunabilmektedir. Artık ilerleyen teknoloji ve bu teknolojik imkanlara sahip olan firmalar tarafından su kaçağı bu şekilde tespit edilmektedir. Kurumsal firmamız su tesisatlarında su kaçağı bulma alanında gerekli tüm yatırımları yaparak size en iyi hizmeti verebilmek için hizmete hazır bulunmaktadır. Böyle bir sorunla karşılaştığınızda artık evim işyerim inşaat alanına dönecek korkusu olmadan su tesisatınızda sızıntılar anında bulunmaktadır. Bu kaliteli hizmeti alabilmek için tek yapmanız gereken kurumsal firmamızı aramanızdır.