Başbakan Ömer Kalyoncu Teknogold Girne Mağazasının açılış etkinliğine katıldı.

Başbakanlık’tan yapılan açıklamada,  Asel Grup tarafından , Ocak 2015’te Lefkoşa’da hizmete giren ve ülkenin ilk yerli teknoloji perakende mağazası olan Teknogold’un ikinci şubesinin bugün Girne’de açıldığı, Teknogold Girne mağazasının açılışına, Başbakan Ömer Kalyoncu, Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanı Kutlu Evren, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, CTP Girne Milletvekili Fazilet Özdenefe ve davetlilerin  katıldığı belirtildi.

Başbakan Ömer Kalyoncu açılışta yaptığı konuşmada, Asel Grubunu yatırımından dolayı kutlayarak Teknogold mağazasının hayırlı olmasını diledi.

Teknoloji Mağazalarının yaşlı genç her kesime hitap ettiğini dile getiren Başbakan Kalyoncu, bir lisenin yanında faaliyet gösterecek mağazanın gençlerle iç içe olacağını belirtti.

Günümüzde teknolojinin çok hızlı geliştiğini , her gün yeni ürünlerin piyasaya sürüldüğünü kaydeden Kalyoncu, bunu takip etmenin hem satıcı hem de tüketici için önemli olduğunu vurguladı.

Teknolojik aletlerin insan yaşamına birçok kolaylık getirdiğini dile getiren Kalyoncu, yeni mağazanın bol kazanç getirmesini ve bölgeye hayırlı olmasını diledi.

ASEL Grup Yönetim Kurulu Başkanı Atay Cafer Ürel, teknolojide yaşanan hızlı gelişmeye paralel olarak, tüm dünyada teknoloji marketlerinin da hızlı bir şekilde yaygınlaştığını ifade ederek, Kıbırs Türk Halkını bu hizmetten mahrum bırakmamak için yola çıktıklarını belirtti.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü de, kentte açılan her yeni işyerinin yeni istihdam ve hareketlilik demek olduğunu belirterek, kentte , bu gibi marka değeri taşıyan mağazaların artmasının sevindirici olduğunu vurguladı.

Güngördü Teknogold mağazasını hayata geçiren Asel Grup yetkililerini kutladı.

Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanı Kutlu Evren de,  Teknogold mağazasının Girne’ye hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diledi.
Konuşmaların ardından, Başbakan Ömer Kalyoncu , Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanı Kutlu Evren , Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ve ASEL Grup Yönetim Kurulu Başkanı Atay Cafer Ürel, Teknogold Girne teknoloji mağazasının açılışını gerçekleştirdi.