Kocaeli'nin İzmit ilçesi D-100 karayolunda sürücüsün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bariyerlere çarparak takla attı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, 22.00'da İzmit D-100 karayolunda meydana geldi. Meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirirken 2 kişi ise yaralandı. Alınan bilgiye göre D-100 karayolu İstanbul istikametine gitmekte olan Ramazan Özdemir idaresindeki 41 PH 466 plakalı otomobil, Alikahya sapağı mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Süratli olan otomobil takla atıp bir müddet sürüklendikten sonra durabildi. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazda araç içinde sıkışan Recep Aytekin Şiner(45), Yaşar A. ve Ramazan Ö., itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu dışarı çıkartılarak ambulansa alındı.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Recep Aytekin'in yaşamını yitirdiği belirlenirken yaralılar ise ambulanslarla İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazaya karışan araç ise kullanılamaz hale geldi. Kaza nedeniyle D-100 karayolunun her iki istikametinde uzun araç kuyrukları oluşurken aracın kaldırılmasıyla trafik kontrollü olarak verildi. Kazada yaşamını yitiren Aytekin'in cenazesi tamamlanan inceleme işlemlerinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bayram tatili kanlı başladı: 1 ölü, 2 yaralı