Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ne bağlı Bilgisayar Mühendisleri Odası, Uluslararası Proje Yönetimi Günü dolayısıyla yarın etkinlik düzenliyor.

KTMMOB konferans salonunda saat 19.00’da başlayacak etkinlikte işletme yöneticiliği, proje yöneticiliği, proje danışmanlığı ve eğitmenliği yapan 4 profesyonel sunum yapacak.

Oda Başkanı Bora Tüccaroğlu, yazılı açıklamasında, Uluslararası Proje Yönetimi Günü’nün tüm dünyada Kasım ayının ilk perşembe günü bir aktiviteyle kutlandığını belirterek, bu yıl 11’inci kez kutlanacak gün nedeniyle Türkiye’deki paydaşlarıyla eş zamanlı kutlayacaklarını kaydetti.

Tüccaroğlu, İstanbul, Ankara ve Lefkoşa’da eş zamanlı düzenlenecek etkinliğin, proje yönetimi profesyonellerinin, yöneticilerin, bu alanda çalışma yapmış akademisyenlerin ve proje yönetimine ilgisi olan öğrencilerin, birlikte olmasına, iş ağlarını genişletmesine, işbirliklerini artırmasına, bilgi ve tecrübe paylaşımlarına fırsat vereceğine inandığını ifade etti.

Bilgisayar Mühendisleri Oda Başkanı Bora Tüccaroğlu yarınki etkinliğin PMP (Project Management Professional) sertifikasına sahip kişiler için 2 PDU (Professional Development Unit) değerinde ve ücretsiz olduğu, proje yönetimi mesleğine gönül veren ve kendisini bu konuda geliştirmek isteyen herkesin de katılabileceğini bildirdi.