Güneyde Tatil Vakti

Yaz aylarında herkeste bir tatile gitme isteği uyanıyor. Tüm yılın yorgunluğu ve stresinden sonra yaz aylarını özellikle güney sahillerinde dinlenerek geçirmek hepimizin hayali. Güney kıyılarında bulunan birbirinden güzel koylarda denizin ve güneşin tadını çıkarmak için Touristica’nın internet sitesine girerek otel rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz. Bu yaz tatilinde unutulmaz anılarınız olsun istiyorsanız size Bodrum’u tavsiye ederiz. Her gidenin aşık olarak döndüğü ve yeniden gitmek için sabırsızlandığı Bodrum eşsiz bir tatil olanağı sunuyor. Bodrum eşsiz bir doğaya sahip. Tertemiz havası, berrak denizi, begonvillerle süslenmiş daracık sokakları, şirin restoranları, cafeleri, etraftan yayılan mis kokuları ile sizi cezbedecek.

Bodrum merkezinin civarında da tatil yapabileceğiniz pek çok koy var. Bu koylardaki beachclublar da denize girmek için iyi bir seçenek olabilir. Gece olduğunda ise Bodrum’un meşhur gece hayatına karışarak eğlenceli saatler yaşayabilirsiniz. Disco eğlenceleri, DJ partileri, canlı müzik dinletileri ile sınırsız eğlence olanağı sunan Bodrum’da muhteşem bir yaz tatili sizi bekliyor. Bodrum otelleri fiyat açısından bol seçenekli. Her şey dahil sistemi ile hizmet veren beş yıldızlı otellerden, küçük pansiyonlara kadar her türlü konaklama seçeneğini Bodrum’da bulabilirsiniz. Side de yaz tatili için tercih edebileceğiniz yerlerden biri.

Antalya’da yer alan Side özellikle doğal güzelliği ile büyülüyor. Side’nin bir güzel yanı ise tarihi dokusu. Antik çağlardan kalma pek tarihi kalıntıya ev sahipliği yapan Side’de bol dinlenmeli bir tatil yaşamanın yanı sıra tarihsel kalıntıları gezerek kültürel aktivite de yapabilirsiniz. Side otelleri de yine çok seçenekli. Fiyat olarak pek çok farklı alternatif sunan Side otelleri arasından bütçenize uygun bir tane otel bulabilirsiniz. Bu yaz unutulmaz bir tatil yaşamak için vakit kaybetmeden Touristica’yı ziyaret edin, rezervasyonunuzu yaptırın.