Gündem Kıbrıs Özel - Sosyal Medya

Sürekli bir çok olay ve iddialarla gündeme gelen ülkenin en büyük devlet hastanesi olan Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'yle ilgili yeni bir iddia ortalığı iyiden iyiye karıştırırken, hasta yakınları duydukları karşısında tedirgin.

Geçtiğimiz gün sosyal medya üzerinden Simge Karasalih Kayar'ın yaptığı bir paylaşım, 'Hastanede hastalara işkence mi yapılıyor?' sorusunu akıllara getirdi. Zira Kayar'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda bir yakınının yoğun bakım ünitesindeki tedavisi esnasında hemşireler tarafından adeta işkenceye uğratılmış gibi kollarının morartıldığı iddiası ülkede şok etkisi yarattı. Hastanın yoğun bakımda ellerinin morarana kadar sıkıldığını ve aynı hemşirenin hastaya "Sen bunları hakediyorsun" diye işkence yaptığını iddia eden hasta yakını Simge Karasalih Kayar, yetkililerin derhal bu konu hakkında soruşturma açmasını istiyor.

Sosyal medya üzerinden bir çok kişi tarafından tepkiyle karşılanan bu durumun ardından hastane yönetimi ve Sağlık Bakanlığı'nın ne açıklama yapacağı merak ediliyor.

İşte Simge Karasalih Kayar'ın büyük tartışma yaratan o paylaşımı:

1-356.jpg