Rengarenk çam ağaçları yılbaşı hediyesi olarak güzel bir seçenek.  Farklı farklı çam ağaçları bulunan yılbaşı hediyeleri sizleri bekliyor.

Bereketin sembolü çam ağaçları bu yılbaşında da rengarenk süslerle doluyor. Ancak kimimiz çam ağaçlarına sahip değiliz ya da bir süre sonra kaldırmak zorunda kalıyoruz. Kimi ürünlerle hem çam ağacına sahip olabilir hem de yılbaşı coşkusunu tüm yıla yayabiliriz.

 Ayrıca çam ağaçları ve çam ağacını içeren , sevdiklerinizi mutlu edebilir. Hediye alternatifleri listenize mutlaka çam ağacını içeren hediyeleri ekleyin.

Yılbaşı Çam Ağaçları ve Yılbaşı Süsleri

cam-agaci-temali-yilbasi-hediyeleri-1.jpg

Yılbaşı gecesi için ihtiyacınız olacak her şey bu pakette. Özel çam ağacı ve ona uygun yılbaşı süsleri, ihtiyacınız olanlar tekli olarak gönderiliyor. İster çam ağacını seçin isterseniz de rengarenk topları, tercih sizin.

2016 Yılbaşı Kupası

cam-agaci-temali-yilbasi-hediyeleri-2.jpg

Süslü çam ağacıyla tasarlanmış beyaz kupa bardak, arkadaşlarınıza ilettiğini yeni yıl mesajlarınızı en güzel şekilde taşır. Özel baskı teknolojisiyle üretilen kupa bardak, baskı kalitesini uzun yıllar korur. Sevdiklerinize gönül rahatlığıyla hediye edebilirsiniz.

Fiber Optik Çam Ağaçları

cam-agaci-temali-yilbasi-hediyeleri-3.jpeg

Klasik yılbaşı ağaçlarından sıkıldıysanız, rengarenk fiber optik ağaçlara merhaba deyin. Kendiliğinden ışıklı olan bu teknolojik yılbaşı hediyesi, evinize renk katacak. Evinde çam ağacı olmayan arkadaşlarınıza bu özel çam ağacını hediye edebilirsiniz.

Ball String Lights - Top Ağaç Işıkları

cam-agaci-temali-yilbasi-hediyeleri-4.jpg

Yılbaşı ağacını en farklı kılan elbette süsleridir. Top ağaç ışıkları, çam ağacınızı yılbaşına uygun hale getirmekle kalmıyor, evinize de renk katıyor. Gümüş ve bakır renk seçenekleri ile sizleri bekleyen ışıklar, LED topan oluşuyor ve yaklaşık 120cm uzunluğunda.

Mini Çam Ağaçları

cam-agaci-temali-yilbasi-hediyeleri-5.jpg

Evinizde devasa çam ağaçlarına yer yoksa bir de mini çam ağaçlarına şans tanıyın. Evinizi yılbaşı havasına sokacak mini çam ağaçları, kırmızı, gümüş ve altın renkleriyle sizleri bekliyor. Üstelik mini ağaçlar sadece yılbaşında değil her zaman alınabilecek özel bir hediye.

Çam Ağacı Taç

cam-agaci-temali-yilbasi-hediyeleri-6.jpg

Çam ağaçları şimdi de kafalarda! Yılbaşının simgesi çam ağacı tasarımlı taç, yılbaşı partilerinizde dikkatleri üzerinize çekecek.  Esneyebilen taç her kafayla uyumlu.

Çam Ağaçlı 2016 Yılbaşı Sepeti

cam-agaci-temali-yilbasi-hediyeleri-7.jpg

Sadece çam ağacı yetmez diyorsanız, yılbaşının tüm gereçlerinin bulunduğu bu sepeti mutlaka incelemelisiniz. Sepette neler yok ki; tombala, lavanta kesesi, mutlu yıllar çubuğu ve noel baba maskotu olan çam ağaçlı sepet sizleri bekliyor.