Gazimağusa Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Çamlık Spor Kulübü’nün,  dün akşam DAÜ Beach Club’ta “Voleybolu Yaşatma Gecesi” düzenleyerek şampiyonluklarını kutladığı bildirildi.

Gazimağusa Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre,  erkek takımının iki yıl üst üste Rauf Raif Denktaş Federasyon Kupası Şampiyonu olmasının kutlandığı geceye, Güney Kıbrıs’tan Anagennisi  Derinya Kulüp Başkanı Pavlos Pavlu ve oyuncuları da katıldı.

Anagennisi  Derinya Kulüp Başkanı Pavlos Pavlu, Çamlık Spor Kulübü Başkanı Haluk Harutoğlu’na kulüplerinin flamasını takdim etti.

Gecede bir konuşma yapan Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor Kulübü Başkanı Haluk Harutoğlu, 2 yıl önce faaliyete başladıklarında, kulübe siyaseti sokmadan voleybol oynamak isteyenlere kapılarının açık olduğunu ve gençlere voleybolu sevdireceklerini söylediklerini ifade ederek, “en doğru ve en iyi şekilde olanak sağlamaya çalıştık ve sizlerin desteğiyle bunda başarılı olduk” dedi.

Gecede aralarında bulunan  Anagennisi  Derinya Kulübüyle son bir yıldır sporun dostluk, kardeşlik ve barış olduğu anlayışıyla maçlar yaptıklarını ve toplumlar arası yakınlaşma için çalıştıklarını ve başarılı olduklarını söyledi.

Anagennisi  Derinya Kulüb Başkanı Pavlos Pavlu’nun da konuşmasında, davet için teşekkür ettiği belirtildi.