Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), KKTC Kanser Hastalarına Yardım Derneği yararına DAÜ Personel İşleri Müdürlüğü öncülüğünde 3 Nisan 2017 tarihinde düzenlediği kermesten toplanan geliri dernek Başkanı Raziye Kocaismail’e teslim etti.

Söz konusu kermeste DAÜ’de yer alan tüm fakülte, müdürlük ve birimlerin katkılarıyla kurulan stantlarda çeşitli yiyecek ve içeceklerin satışı yapılarak kanser hastalarına destek olabilmek için çalışılmıştı. “DAÜ Farkında” sloganı ile gerçekleştirilen kermeste, DAÜ’de çalışan personelin kendi emekleriyle hazırladığı yiyecek ve içeceklerin satıldığı toplam 37 stantdan elde edilen gelir Prof. Dr. Necdet Osam tarafından Kocaismail’e takdim edildi.

13 Nisan 2017 tarihinde, saat 10:30’da, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam’ı makamında ziyaret eden Kocaismail DAÜ’nün göstermiş olduğu duyarlılıktan son derece mutlu olduğunu ifade ederek, kermese destek veren herkese sonsuz teşekkürlerini iletti.

Prof. Dr. Osam, kermese katılan herkesin gönülden ve inanarak destek verdiğine dikkat çekerek DAÜ’de insancıl duyguların güçlü olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Osam, DAÜ’nün akademik başarılara verdiği önem kadar toplumsal olaylara da önem verdiğini ve sosyal sorumluluğunun bilincinde bir üniversite olduğunu ifade etti.  Prof. Dr. Osam, DAÜ olarak sosyal projelere  her zaman destek vermeye hazır olduklarının da altını çizdi.

Ziyaret sırasında hazır bulunan DAÜ Personel İşleri Müdürü Özlem Avcı, “Düzenlenen kermes ile bir hedef uğruna DAÜ’lünün nasıl el ele verebileceğini bir kez daha görmüş olduk” ifadelerini kullanarak kermese katılan ve destek veren herkese teşekkürlerini iletti. Ziyaret sonunda Kocaismail, Prof. Dr. Osam’a ve Avcı’ya çiçek ile Kıbrıs’a özgü ipek işi koza takdiminde bulundu.

dsc_0975.jpg

dsc_0982.jpg