Gündem Kıbrıs Özel

Bugün Lefkoşa-Girne anayolu'nda çekilen görütü tepkilere neden olurken, bazı yetkililerin biri dün olmak kaydı ile son 2 haftada yaşanan ölümlü iş kazalarından hiç ders çıkarmadığını gözler önüne serdi.

Dikmen Belediyesi'ne ait küçük kamyonetin kasasına işçilerin doluşturulup, canları hiçe sayılarak yola çıkması üstelik bunu ülkemizdeki büyük belediyelerden biri olan Dikmen Belediyesi'nin yapması ülkemizdeki iş güvenliğini ve alınan tedbirleri bir kez daha özler önüne serdi.

Belediye böyle yaparsa;

untitled-1-761.jpg

İş ve trafik güvenliği açısından son derece tehlikeli olan bu görüntünün sorumlusunun bir bulunduğu bölgenin huzurunu ve yaşam kalitesini arttırmakla yükümlü olan Dikmen Belediyesi'nin oluşu söz konusu durumu daha da acı hale getiriyor.

Polis ceza kesecek mi?

Ülkemizde trafik polsileri son zamanlar da denetimleri sıklaştırdığı yönünde haberler basına yansıyor, "kuş uçurtmayan polislerin" bu görüntüyü görmemesi ayrı bir konu. Soruyoruz Bu görüntüyü aracılığımızla gören polisler konu ile ilgili bir işlem başlatacak mı ? Dikmen Belediye Başkanı Sn. Yüksel Çelebi'nin bu olaydan haberi var mı ? Çalışma Bakanı Sn. Aziz Gürpınar iş güvenliği açısından son derece tehlikeli bu durum karşısında ne yapacak ?

Gündem Kıbrıs olarak bu konuyu takip edeceğimizin siz okurlarımıza burdan belirtiyoruz