Kuzey Kıbrıs Turkcell’in iletişim sponsorluğunda, Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde “Sosyal Medya ve Marka Haftası 2016” düzenlendi.

Çok yoğun ilgi gören etkinlikte Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü İsmet Yazıcı “Hızlı ve Meraklı” başlığında sunumunu gerçekleştirdi.

Yazıcı sunumunda dijital değişimin hayatın her alanını dönüştürdüğünü belirterek, mobil iletişim ve teknolojinin olağanüstü hızla ilerlediğini söyledi.

İnternetle birlikte yeni bir dünya kurulduğunu anlatan Yazıcı, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in de yatırımlarını sürdürerek, hızına hız, kalitesine kalite katmaya devam ettiğini belirtti.

Dijitalleşme ile birlikte soysal medyanın önemine dikkat çeken Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü İsmet Yazıcı, iletişimin artık pek çok farklı mecradan insanlara dokunduğunu da sözlerine ekledi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü İsmet Yazıcı, mobil teknoloji ve iletişimin çok hızlı bir gelişim yaşadığını belirterek, dünyadan örnekler verdi.

İlk telefondan matbaaya, internetten akıllı telefonlara kadar yaşanan süreci izleyenlerle paylaşan İsmet Yazıcı, yeni neslin dijitalleşen hayatını anlattı.

dau-sosyal-medya-haftasi_ismet-yazici-fotolar-(1).jpg

“Biz üreten tarafta olacağız”

“Dijitalleşme hayatımızın merkezine giriyor ve giderek yaygınlaşıyor, hayatımızdaki her şey dönüşüyor” diyen Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü İsmet Yazıcı, nesnelerin interneti ile artık aklımıza gelebilecek her nesnenin internetten izlenebildiğini ya da yönetilebildiğini belirtti.

Yazıcı, “Dünyamızda üreten ve tüketenler var” diyerek izleyenlere üreten tarafta mı tüketen tarafta mı olmak istiyorsunuz sorusunu yöneltti. “Biz Kuzey Kıbrıs Turkcell olarak üreten tarafta olacağız ve gücümüz yettiğince müşteri memnuniyeti için çaba ortaya koyacağız” dedi.

dau-sosyal-medya-haftasi_ismet-yazici-fotolar-(9).jpg

Gencaver ile 7/24 iletişim

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü İsmet Yazıcı, sunumunda markalarının sosyal medyadaki uygulamalarını anlatarak, iletişim kanallarının kullanımına yönelik örnekler verdi.

Özellikle Facebook üzerinden iletişim yaptıklarını belirten Yazıcı, gençlere yönelik Gencaver uygulamasıyla yeni bir hizmet kanalı oluşturduklarını ve gnçtrkcll’lilerin 7/24 buradan mesajlarını paylaşabildiğini söyledi.

Doğu Akdeniz Üniversitesi’ndeki (DAÜ) etkinlikte 2 gün boyunca 8 konuşmacı öğrenciler ve meraklılarıyla buluştu. Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü İsmet Yazıcı’nın “Hızlı ve Meraklı” isimli sunumu dışında Sosyal Medya ve Marka Haftası’nda Turkcell’den Azra Betül Yaşar “Müşteri İlişkileri ve CRM”, Thomas Van Schaik “Sporcuları Markalaştırmak”, Maarten Reijgerberg “Küresel Sosyal Medya Alanının Avrupa ve Hollanda’ya Odaklanarak Tasarlanması”, THY İnteraktif Pazarlama ve İletişim Müdürlüğü’nden Ayşe Nur Durceylan “En İyi İçerik Pazarlama: THY’den Örnekler”, Marka Koordinatörü Amal El Alami “Özel Sektör, Kamu Sektörüne Karşı: Tarafınızı Şeçin”, Sony’den Berk Günsev “Bir Oyuncunun Hayatı: Oyuncularla Nasıl İletişim Kurulmalıdır” ve C-Section’dan Fatih Tüylüoğlu “Günümüz Markaları: Paylaşmaya Değer Kampanyalar” konularında sunumlar gerçekleştirdi.

Yüzlerce öğrencinin, iş insanlarının ve katılımcıların takip ettiği Sosyal Medya ve Marka Haftası ülkemizde ilk kez düzenlendi. Etkinlik sonunda katkılarından dolayı DAÜ İletişim Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Ümit İnatçı tarafından Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü İsmet Yazıcı’ya teşekkür plaketi takdim edildi.

dau-sosyal-medya-haftasi_ismet-yazici-fotolar-(10).jpg

dau-sosyal-medya-haftasi_ismet-yazici-fotolar-(15).jpg

dau-sosyal-medya-haftasi_ismet-yazici-fotolar-(7).jpg