Elazığ'da bir otel odasında meydana gelen patlamada 3 kişi ağır yaralandı. Patlamanın odada ne amaçla bulunduğu öğrenilemeyen çok sayıda çakmak gazı dolum tüpünden kaynaklanmış olabileceği ileri sürüldü.

Edinilen bilgilere göre, olay, Elazığ merkez Çarşı Mahallesi Hürriyet caddesinde bulunan Grand 23 adlı otelin 6'ncı katındaki bir odada meydana geldi. Patlamada, odada bulunan 3 kişi ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Patlama nedeniyle olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve AFAD ekipleri de sevk edildi. Olay bölgesinde güvenlik şeridi oluşturan polis, incelemelerde bulundu. Olayın terör boyutunun olup, olmadığını araştırılması için de Terörle Mücadele Şubesi'ne bağlı ekipler çalışma başlattı.

VALİ İNCELEMELERDE BULUNDU

İncelemelerde bulunmak üzere olay yerine gelen İl Valisi Murat Zorluoğlu, emniyet ekiplerinden bilgi aldıktan sonra, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Zorluoğlu, "Saat 11.30 gibi otelin altıncı katında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı patlama meydana geldi. 3 kişi yaralandı. Olayın boyutu ile ilgili şu anda açıklama yapamayacağım. Kesinlik kazandıktan sonra olayın detayını kamuoyu ile paylaşacağız. Olay yeri inceleme ekiplerimiz olayın yaşandığı yerde çalışmasını sürdürüyor" dedi.

Elazığ’da patlama: 3 yaralı