İzmir'in Torbalı ilçesinde, televizyonda Erdoğan çıkınca eşi G.D.'nin Cumhurbaşkanı'na devamlı küfür ve hakaret etmesine dayanamadığını ileri süren Ali D., suç duyurusunda bulunmak için eşinin sesini kaydetti. G.D. eşine boşanma davası açarken, Ali D. ise eşi hakkında İzmir Cumhuriyet Savcılığı'na Cumhurbaşkanı'na hakaretten suç duyurusunda bulundu. Ali D., ''Babam hakaret etse onu da şikayet ederim'' dedi.

‘Cumhurbaşkanımız iyi insan’

Ali D., ''Akşamları haberlerde Cumhurbaşkanımız demeç verdiği sırada, eşim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ağza alınmayacak küfür ve hakaretlerde bulunuyordu. Ben kendisine devamlı uyardım; Neden yapıyorsun bunu? Cumhurbaşkanımız iyi insan, Türkiye için faydalı işler yaptı diye, uyarmama rağmen devamlı Cumhurbaşkanımıza hakaret ediyor yada Cumhurbaşkanımız televizyona çıktığı zaman kanal değiştiriyordu.

Küfürler devam edince eşime dedim ki, 'Senin ses kaydını alırım, şikayet ederim' dedim. O da bana, 'Ses kaydını aç, küfürlerimi tekrarlayım' dedi. Cep telefonu ses kaydını açtığımda, aynı hakaretleri tekrarladı. Bana da küfür etti. 'Ses kaydını aldın mı' diye bana sordu. Ben de 'Aldım' dedim. Daha sonra bana, 'Pazartesi sana boşanma davası açıyorum' dedi. Eşim bana boşanma davası açtı ama farklı bir gerekçe ile açtı. Cumhurbaşkanımıza hakaret etme şikayetini gündeme getirmedi, boşanma davasını açarken 'Bana şiddet uyguladı' diye boşanma davası açtı. Ama benim herhangi bir darp etme olayım yok.

Açılan dava sonrası bana evden uzaklaştırma verildi'' dedi.