Bu yıl 8.si gerçekleştirilen Yeniboğaziçi Pulya Festivali kapsamında 1.si düzenlenen Uluslararası Halk Dansları Festivaline katılan ekiplerin temsilcileri, bugün Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir’e nezaket ziyaretinde bulunarak hediye takdim ettiler.

Her ülkenin temsilcileri yöresel kıyafetleri ile Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir’i makamında ziyaret ederek kendi ülkelerine ait yiyeceklerden de ikram ettiler.

Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir de konuk ülkelerin temsilcilerine Kıbrıs Kültürüne ait hediyeler hazırlayarak onlara takdim etti.

8. Yeniboğaziçi Pulya Festivalinde bulunmaktan oldukça memnun olan konuk ülkelerin temsilcileri teşekkürlerini beyan ettiler. Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir de konuk ülkeleri bu Festivalde ağırlamaktan büyük onur duyduğunu ve ilerleyen zamanlarda da turist olarak  kendilerini adamızda görmekten mutlu olacağını dile getirdi.

Gerçekleştirilen ziyaretin ardından Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir ile konuk ülke temsilcileri anı fotoğrafı çektirdiler.(MHA) 

dsc_0330-001.jpg

dsc_0332.jpg

dsc_0340.jpg

dsc_0365-001.jpg

dsc_0378-001.jpg

dsc_0421.jpg