Kullanıcı sayısı 400 milyondan fazla olan paylaşım platformu Instagram uygulamasını, google play store üzerinden kolaylıkla indirebilirsiniz. Sevdiğiniz, hayranı olduğunuz, ulaşılması zor, popüler ünlülerle aranızda bir bağ kuran, sosyalleşmenin online versiyonu bu mükemmel uygulama ile, resimlerinizi ve videolarınızı paylaşın, beğendiğiniz hesapları takip edin, görüntü hakkındaki fikirlerinizi yorum bölümünde paylaşın. Instagram güncellemeleriyle, sayfayı her açtığınızda yenilendiğini ve takip ettiğiniz hesaplara yapılan yüklemeleri anında görebilirsiniz. İnstagram hesabınızda paylaşmış olduğunuz fotoğraflarınız, özel olarak filtrelenerek görüntünün çok daha net ve kaliteli görünmesini sağlıyor bu nedenle instagram indir. Çektiğiniz ve arkadaşlarınız ile takipçilerinize göstermek istediğiniz orjinal fotoğraflarınıza farklı bir tarz katabilir ve herkesi şaşırtabilirsiniz.

Google Play Store Instagram İndir Özellikleri

  • Fotoğraf ve Video Paylaşma
  • Fotoğraf İyileştirme
  • Takip Etme
  • Filtreleme Seçenekleri
  • Arkadaşlar ile Özel Mesajlaşma

Kevin Systrom ve Mike Krieger tarafından kurulan ve Ekim 2010 yılında kullanıcıları ile buluşan Instagram uygulamasını, Facebook 2012 senesinde 1 milyar dolar ödeyerek bünyesine kattı. Original,X-Proll, Lomo-fi, Earlybird, Sutro, Lily, Toaster, Brannan, Inkwell, Poprocket, Nashville, Gotham, 1977 ve Lord Kelvingibi filtreleri kullanıcıların hizmetine sunan fakat, çoğunlukla orjinal haliyle fotoğraf paylaşılan uygulama Instagram ile, çok sık çekilerek popülerliğini arttıran selfie çekimi şuan, en iyiyi yakalayabilmek için, özel olarak hazırlanmış uygulamalara sahiptir. Hatıralarınıza tarz katan, sevdiklerinizle özel puanlarınızı ve hayallerinizi paylaştığınız, mesajlaştığınız, en uzağı bile bir anda en yakın yapabilen uygulamayla sizde keyifli zamanlar geçirin. Oyuncu, manken, futbolcu, sanatçı, işadamı, sunucu, işinin en iyisi, zirvedeki belki de bir dünya starı... Size kilometrelerce uzakta olsalar bile Instagram ile günlük yaşamlarındaki yaptıklarını, paylaştığı resimler üzerinden kişiliği hakkında da bilgi sahibi olabilmeyi sağlayan ve herkesi ortak bir çatı altında buluşturan çok kullanışlı bir uygulamadır. Sizde instagram indirin ve kendinize yepyeni bir hesap açın ve sevdiklerinizle alakanızı kısıtlamayın.

Google’da Popüler Olan Instagram Resimleri

Instagrama atılan resimler en popüler fotoğraflar olma özelliğini koruyor. Bu resimlerin kategorilerini ise aşağıdaki gibi sıralayabiliriz.

  • instagram deniz fotoğrafları

  • instagram manzara fotoğrafları

  • instagram aşk fotoğrafları

  • instagram kahve fotoğrafları

Google Play Store İnstagram uygulamasını indirmek ve daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. http://www.googleplayindir.org/google-play-store-instagram-indir