KORUNUYOR MU?: Polis tarafından bulunamadığı iddia edilen Güray Kudu’ya görüldüğü yerde tutuklama emri çıktı. Polis, 2010 yılında adaya giriş yapan ve 16 Aralık itibarı ile “ihraç” kararı bulunan Kudu’ya ulaşamadı. Havadis’e ulaşan kaynaklar, Kudu’nun polis tarafından bulunamamasının “korunuyor ve saklanıyor” ihtimalini artırdığı görüşünde

BULUNAMADI: Sosyal medyada, Kudu’nun, UBP Milletvekili Zorlu Töre, Ülkü Ocakları Derneği Başkanı Kadir Sarıbaş ve Hataylılar Derneği Başkanı Bertan Zaroğlu ile birlikte çekilen fotoğrafları dikkat çekiyor. Kudu’nun samimi olduğu çevreler tarafından korunup, saklandığı iddiasına rağmen, polis tarafından halen bulunamadığı görülüyor

Ülkede ismi “Çete kurmak”, “haraç toplamak”, “alacak verecek kavgası” ve “bıçaklı kavga” gibi birçok suça karışan Güray Kudu adına Bakanlar Kurulu kararınca 16 Aralık itibarı ile “ihraç” kararı çıktı. Ancak Polis, Kudu’ya ulaşamadı.

Polis tarafından bulunamadığı iddia edilen Güray Kudu’ya görüldüğü yerde tutuklama emri çıktı.
Polis, 2010 yılında adaya giriş yapan ve 16 Aralık itibarı ile “ihraç” kararı bulunan Kudu’ya ulaşamadı. Sosyal medyada ise, Kudu’nun Ülkü Ocakları Başkanı Kadir Sarıbaş, Hataylılar Kültür Derneği Başkanı Bertan Zaroğlu ve UBP Milletvekili Zorlu Töre ve Esnaf Birliği Başkanı Kemal Altuncuoğlu ile bir arada fotoğrafı bulunuyor.

Havadis’e ulaşan kaynaklar, Kudu’nun polis tarafından bulunamamasının “korunuyor ve saklanıyor” ihtimalini artırdığı görüşünde. 

2010 yılında bıçaklı kavgaya karıştı

Elde edilen bilgilere göre polis tarafından “aranan şahıs” olarak ismi duyurulan Güray Kudu, Mayıs 2010 yılında çete kurarak Lefkoşa Merit Otel’de “alacak verecek” meselesi yüzünden bıçaklı kavgaya karıştı.

Güray Kudu, “yaralama”, “kanunsuz bıçak taşıma”, “kanunsuz topluluk oluşturma” ve “bıçaklama” suçlarından tutuklandı.

Etrafı dikkat çekiyor

2012 yılında adaya giriş yapan Kudu’nun ilişkileri ise dikkat çekici. “Koruma” adı altında birçok etkinlikte görev yapan Kudu, Ülkü Ocakları ve Hataylılar Derneği ile de iç içe.

Sosyal medyada, Kudu’nun, UBP Milletvekili Zorlu Töre, Ülkü Ocakları Derneği Başkanı Kadir Sarıbaş ve Hataylılar Derneği Başkanı Bertan Zaroğlu ile birlikte çekilen fotoğrafları dikkat çekiyor.
Kudu’nun samimi olduğu çevreler tarafından korunup, saklandığı iddiasına rağmen, polis tarafından halen bulunamadığı görülüyor.

2012 yılında adaya giriş yapan Kudu, muhaceret kayıtlarına göre ada dışına çıkış yapmadı. Polis, her yerde Kudu’yu arıyor. Görüldüğü yerde tutuklanarak, ada dışına çıkarılması gündemde.

NOT: KAHVERENGİ CEKET GİYEN ADAM GÜRAY KUDU

Polis adına ihraç kararı çıkan Güray Kudu’ya görüldüğü yerde tutuklama emri çıktı. Kudu bu fotoğrafta (kahverengi ceket giyen), ülkenin bilinen birçok ismi ile yan yana görülüyor