Dünyanın en ileri teknolojileri ve akıllı cihazlarını adaya taşıyan Kuzey Kıbrıs Turkcell,  Apple’ın yeni telefonları iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ı teknoloji tutkunları ile buluşturdu.

Apple’ın “iPhone 6s’ta değişen tek şey her şey” sloganı ile tanıttığı yeni akıllı cihazlar, Turkcell farkı ve güvencesi ile Kuzey Kıbrıs Turkcell İletişim Merkezleri’ndeki yerini aldı.

Turkcell’in yeni iPhone serisi paket seçenekleri

Kuzey Kıbrıs Turkcell iPhone 6s için Platinum paketine ek 999 TL ön ödeme ve 24 ay taahhütlü aylık 99 TL ya da 6GB internet ve 24 ay taahhütlü olarak aylık 169 TL ödenerek alınabileceği teklifini açıkladı.

iPhone 6s Plus için ise Platinum paketine ek 1.299 TL ön ödeme ve 24 ay taahhütlü aylık 199 TL ya da 6GB internet ve 24 ay taahhütlü olarak aylık 199 TL fiyat seçeneklerini duyurdu. Kuzey Kıbrıs Turkcell’in tekliflerinden kurumsal ya da bireysel faturalı tüm hat kullanıcılarının yararlanabileceği belirtildi.

Ekran koruyucu ve kılıf hediyeli

Turkcell ayrıca, kampanyaya katılan ilk 100 kişiye ekran koruyucu ve kılıf hediye edileceğini de açıkladı.

Detaylara Kuzey Kıbrıs Turkcell’in resmi internet sitesi www.kktcell.com üzerinden ulaşılabiliyor.

iPhone deneyiminde yeni bir boyut

“Artık 3D Touch özelliği ile telefonunuzla etkileşim kurmanın yepyeni bir yolu var” diyen Apple, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın “ekranına ne kadar baskı uyguladığınızı algılayabildiğine” de dikkat çekiyor.

Böylece iPhone deneyimi işlevsellikte yeni bir boyut kazanıyor. Yenilenen ön ve arka kameraları ayrıca Live Photo özelliği ile fotoğraf çekmeyi çok daha zevkli bir boyuta taşıyan yeni iPhone’lar, pek çok özelliği ile akıllı cihazlar arasında fark yaratıyor.

Kamera Özellikleri

12 MP (Megapiksel) fotoğraf, 4K video, Live Photo özellikleriyle anıları çok daha yüksek kalitede canlandıran yeni iPhone’lar, her zamankinden daha gelişmiş olarak sunuldu. 12 MP iSight kamerası ile net ve ayrıntılı fotoğraflar çekiyor; 1080p HD videodan dört kata kadar daha yüksek çözünürlüğe sahip, göz alıcı 4K videolar kaydediyor. iPhone 6s, ayrıca, yeni 5 MP FaceTime HD kamerasıyla oto portre değerinde selfie’ler de çekebiliyor. Live Photo özelliği ise fotoğrafınızdan hemen önceki ve sonraki anları hareketli ve sesli bir şekilde kaydediyor ve sadece bir bastırma hareketiyle görüntüyü harekete geçiriyor.

cinar-tim.jpg

guzelyurt-cinar-tim.jpg

kaner-tim-(1).jpg

kaner-tim-(2).jpg

kaner-tim-(3).jpg

maxiphone--tim.jpg

ozi-tim.jpg

tps-tim.jpg