90'lı yıllarda ihtiyacı karşılamak amacıyla ortaya çıkan ve günden güne de sayısı hızla artan İslami oteller daha çok muhafazakâr kesime hitap etse de günümüzde islami yaşantısına az ya da çok dikkat etmeye çalışan kişiler tarafından da tercih edilmektedir. Bu otellere ihtiyaç daha çok aileler tarafından duyulmuştur. Çocuklarıyla beraber rahat ve huzurlu bir tatilin yani sıra islami yaşantısına önem veren aileler için tercih edecekleri otelin de dikkatli olması istendi. Bu istek ve ihtiyaçların neticesinde de bu oteller ortaya çıkarak gelişti ve hızla da gelişmeye devam ediyor.

Alternatif Tatil

Bugün Türkiye de irili ufaklı birçok tesettür oteller bulmak mümkün. Ekonomik bakımdan uygun olan daha çok ufak çaplı islami otellerin yanı sıra 5 yıldızlı ve lükse önem veren maddi açıdan biraz daha pahalı olan oteller de var. Üstelik bu otellerde sadece yaz mevsiminde değil kış mevsiminde bile tatil yapılabiliyor. Özellikle termal islami oteller de tercih edilen otel türleri arasında bulunuyor. Bunun sebebi yaz kış misafirlerini ağırlayacak imkâna sahip olması, şifalı sularının olmasıdır. Sağlık ve huzur arayan kişiler için bu oteller en ideal durumda. Tam pansiyon ya da yarım pansiyon şeklinde ikram hizmetleri de bulunan bu Antalya İslami otellerde huzurlu bir İslami otel de tatil geçirmek mümkün. Manevi değerlere önem veren, modern ve elit bu otellerde yazın, denizin, kumun ve tatilinizin keyfini islami yaşamınızdan odun vermeden yasayabilirsiniz. Çocuklu aileler için çocuk havuzları ve oyun alanları ile belirli yaş aralığındaki bir ya da iki çocuğun ücretsiz tatil yapabiliyor olması oldukça güzel.

Erkek bayan ayrı hem kapalı hem açık havuzları, denizleri ve tesettüre dikkat edilecek şekilde girilmesi serbest olan karma havuzları da olan bu termal oteller sizin isteklerinizi en iyi şekilde yerine getirebilmek amacıyla devamlı bir yarış halindeler. Bu yarış da elbette müşterilerin hem ekonomik hem de hizmet kalitesi açısından yararına olmaktadır. Tatil koyu, elit, termal ya da ekonomik otellerden tercihiniz hangi yönde ise o istek ve arzunuza göre islami oteli http://www.islamioteldetatil.com/ da bulmanız mümkün.