Turunçlu kavşağında iki aracın hurdaya döndüğü kazada büyük bir şans eseri can kaybı ve ağır yaralanma olmadı

Hüseyin ÇİÇEK

Lefkoşa-Gazimağusa Anayolu üzerindeki  Turunçlu-Kurudere kavşağında  dün sabah saat 07.30 sıralarında iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazası sonucu araçlar hurdaya dönerken, can kaybı ve ciddi bir yaralanmanın olmaması yüreklere su serpti. 

Kaza Lefkoşa-Gazimağusa anayolu üzerinde bulunan Turunçlu-Kurudere kavşağında meydana geldi.  Lefkoşa-Gazimağusa istikametinde CL 065 plakalı aracı ile seyreden 30 yaşındaki kadın sürücü Aysun İvgen, kavşağa geldiği sırada dikkatsiz bir şekilde Turunçlu köyüne doğru dönüşe geçti ve o esnada Gazimağusa-Lefkoşa istikametinde seyreden Ahmet Özoğul yönetimindeki FD 353 plaka Mercedes aracın önünü tıkadı.

Çarpışmanın etkisi ile araçlar kavşak girişine savrulurken,  FD 353 plakalı aracın sürücüsü 34 yaşındaki Ahmet Özoğul ile ayı araçta yolcu olarak bulunan 28 yaşındaki Salih Demir ve CL 065 plakalı araç sürücüsü Aysun İvgen ile aynı araçta yolcu olarak bulunan 30 yaşındaki Mustafa Dindaroğlu kazayı hafif sıyrıklar ile atlattı. Yaralıların ilk tedavilerinin ardından taburcu edildikleri öğrenildi.

 Kazadan sonra araçların durumunu gören vatandaşlar, kazanın bu kadar ucuz atlatmasına şükretti. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.