Antalya'da bir kişi, tartıştığı 21 yaşındaki kız arkadaşını silahla vurarak öldürdü. 

Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesi'ndeki bir evde birlikte yaşayanLokman Barış Ç. (41) ile Deniz Aktaş (21) arasında tartışma çıktı. Tartışmanınkavgaya dönüşmesi üzerine Lokman Barış Ç, kız arkadaşına silahla ateş etti. 

Silah seslerini duyan komşularının ihbarı üzerine gelen polisekipleri, Lokman Barış Ç'den kapıyı açmasını istedi. Ç'nin kapıyı açmamasıüzerine olay yerine özel harekat polisleri sevk edildi. 

Özel harekat polisleri kapı önünde operasyon hazırlığı yaptığı sıradaLokman Barış Ç, kapıyı açarak elindeki ruhsatsız silahıyla teslim oldu. 

Eve giren sağlık ekipleri, Aktaş'ın kafasına ve kalbine isabet eden 3kurşunla yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ekiplerinin incelemesinin ardındanAktaş'ın cesedi, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Lokman Barış Ç. isegözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. 

"KIZINI ÖLDÜRDÜM HABERİN OLSUN" 

Lokman Barış Ç'nin, Deniz Aktaş'ı öldürdükten sonra telefonla annesi Figen Yetişkin'i arayıp "Kızını öldürdüm haberin olsun" dediği ortaya çıktı. 

Olayı gözyaşları içinde anlatan Figen Yetişkin, "Sabaha karşı çalan telefonla uyandım. Arayan Lokman Barış'tı. Bana 'Kızını öldürdüm. Haberin olsun' dedi. Kızım Deniz ne yaptıysa ondan yakasını kurtaramadı. Sürekli şiddet uyguluyordu. Ayrılmak istiyordu. Ancak bunu beceremedi. Bunu canıyla ödedi. Sürekli kavga ediyorlardı. Kıskanç ve psikopatın tekiydi" dedi.

KISKANÇLIK KAVGASI 

Daha önce iki evlilik yaptığı ve her iki evliliğinden birer çocuğubulunan Lokman Barış Ç'nin bir yıldır kendine ait internet kafede çalışan Aktaşile birlikte yaşadığı belirtildi.

Lokman Barış Ç'nin emniyetteki ifadesinde, kızarkadaşı Aktaş ile sosyal paylaşım sitesindeki arkadaş listesi nedeniyle tartışmayaşadıklarını, kız arkadaşını çok kıskandığını, cinayeti de bu nedenle işlediğinisöylediği bildirildi. 

EMİNE ÜLKER TARHAN'DAN MESAJ 

Öte yandan Aktaş'ın sosyal paylaşım sitesindeki hesabında ÖzgecanArslan'ın öldürülmesini kınayan paylaşımda bulunduğu görüldü. 

Aktaş'ın Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan'ın, "Kadınıaşağılayarak hedef gösteren mide bulandırıcı zihniyet ve katilleri aklayarakvahşeti teşvik eden sözde adalet sistemleri her gün yeni bir kadın cinayetiniçağırıyor. Özgecan bu kokuşmuş vahşi düzenin kurbanı. Canilere de bu düzene delanet olsun. Değiştirmek boynumuzun borcu olsun" yorumunu paylaştığını, üzerinede "anlayana" yazdığı gözlendi. (NTV)