Son yıllarda neredeyse her ay bir zayıflama ilacı piyasaya sürülüyor. Bu ilaçlar sayesinde kilo verenler, mucize gibi lanse edilen bu ürünlerin tanıtımlarını yapıyor. Peki bu ürünler ne kadar gerçek? Gerçekten kilo vermeye etkileri var mı?

Bu sorunun cevabı tabi ki hayırdır. Çünkü hiçbir ürün sihirli değildir ve sadece günde birkaç bardak içerek, abur cubur yemeye devam ederek kilo veremezsiniz. Kilo vermek için ihtiyacınız olan bol su tüketimi ve sağlıklı beslenme, sizi her zaman ideal kilonuzda tutmaya yardımcı olacaktır. Ancak kilo verirken, lipomagnet gibi bir takviye kullanmak, kilo verme sürecinizi etkileyebilir ve destek olabilir.

Lipomagnet gibi ürünler, zayıflamaya yardımcıdır. Bu nedenle direkt olarak zayıflatıcı ürünler değillerdir. Tabi orijinal ürünü kullanmanız, piyasada binlerde bulunan sahte ürünler almamanız önemlidir.

Lipomagnet İçeriği

Deniz kabuklu canlılardan elde edilen kitosan maddesinin etki ettiği lipo magnet içindeki kompleks C vitamini ile suda eriyen bir efervesan tablettir.

Bir kutuda 20 adet tablet vardır ve bunlar günde iki kez olmak üzere 10 gün içinde tüketilmelidir. Diyet yaparken destek alabilmeniz ve vitamin  ihtiyacınızı karşılamanız için kullanabileceğiniz bir takviyedir.

Lipomagnet Orijinal Ürünler Nereden Bulunur?

Piyasada çok fazla sahte ürün yer aldığı için, yetkili eczanelerden satın alabileceğiniz orijinal lipomagnet tablet bulmanız önemlidir.

Bu tür bir ürün almak istediğinizde, Sağlık Bakanlığı onayını sorgulamanız gerekmektedir. Tarım Bakanlığı onaylı bir ilaç, güvenilir değildir ve besin olarak kullanılması söz konusu olamamaktadır. Lipomagnet ürünlerini bulabilmeniz için gerekli olan eczanelerden ve orijinal web sitesinden destek almanız önemlidir.

Hologramını inceleyerek sorguladığınız ürünleri satın almanız gerekir. Faturalı ürün göndermeyen firmalar, sahte ürün satmaktadır.

İnternetten Sipariş Verirken Nelere Dikkat Edilir?

Çoğu insanın internetten gördüğü ve paylaşımlardan etkilendiği lipomagnet online sipariş sitelerinin büyük bir kısmı sahte ürün satan sitelerdir.

Bu ürünleri satın almanız sağlığınızı ciddi derecede riske atacaktır. Orijinal ürünleri internet sitesinde bulabilirsiniz ve bu sitede de, işletmenin vergi bilgilerini talep ederek, orijinal ürün olup olmadığını anlayabilirsiniz.

Sahte ürün satan yerlerde, vergi levhası dahi bulunmadan kaçak ilaç satılmaktadır ve güvenilir olmadıkları gibi, insan sağlığını da tehlikeye atarlar.

Lipomagnet Kullananlar

İnternet sayesinde bilgi edinme imkanımız olduğu gibi, yanılma ihtimalimiz de yüksektir. Çünkü son zamanlarda sahte yorumlar nedeniyle kullanıcılar yanlış yönlendirilmekte, daha net bir ifadeyle kandırılmaktadır.

Orijinal lipomagnet kullananlar ve yorumları hakkında bilgi almanız için, kutunun üzerindeki hologramdaki numaradan sorgulama yapabilirsiniz.  

 

Lipomagnet ile Kilo Verenler Ne Yaptı?

Lipomagnet kullanarak kilo verenler sağlıklı bir beslenme sistemi ile hayatlarını sürdürme kararlarının arkasında durmuşlardır.

Hiçbir yöntem, sağlıklı beslenmekten ve şekerli gıdaları tüketmeyi bırakmadan daha etkili olamaz. Bu nedenle ana öğünlerinizi protein ve yeşillik ağırlıklı tüketmeyi, asitli ve şekerli içecekler içmemeyi alışkanlık haline getirmelisiniz. Özellikle şekerli içecekler oldukça zararlıdır ve kan şekerini bir anda yükselttikleri için kısa süre sonra acıkmaya neden olurlar.

Bu da vücudun sürekli şeker yakmasına neden olur. Yani ne kadar uğraşırsanız uğraşın, tatlı isteğinizin son bulmamasına neden olan bir durumun içine girersiniz.

Lipomagnet Zararları

Lipomagnet 10 days bitkisel olduğu için bir zararı olduğu söylenmese de, kesinlikle bu ürünleri hekiminize danışarak kullanmalısınız.

Tansiyon, kalp ve şeker hastalarının hiçbir ilacı ve bitkisel takviyeyi hekime danışmadan kullanmamalarını tavsiye ediyoruz. Lipomagnet yan etkileri için herkesin farklı sonuçlar alması söz konusudur. İçeriğindeki maddelere alerjisi olanlar bu üründen zarar görebilmektedir.