Fehime Alasya

Erhun ve Erdem Construductions Ltd.’e ait olan ve Mehmet Nurçelik’in kullanımındaki HB 813 plakalı Isuzu marka van şirket aracı, kimliği meçhul kişi veya kişilerce soyuldu. “Bu kadarı da olmaz” dedirten olay geçtiğimiz gece Kızılbaş bölgesinde yaşandı.  

Kızılbaş’ta, Domuzcular Burnu askeri bölge karşısında bulunan sokakta dün akşam meydana gelen hırsızlık görenleri hayrete düşürdü. Ana cadde üzerinde, evin avlusunda park halinde bulunan Isuzu Van aracın ön sol kapısı, tamponu ve tampon üzerinde bulunan plaka çalındı. Dün gece saat 01.00’e kadar evinin balkonunda oturduğunu dile getiren Mehmet Nurçelik, durumu sabah işe gitmek için aracına binmeye hazırlanırken fark etti. Erhun ve Erdem Constructions Ltd.’de kalıpçı ustası olarak çalışan dört çocuk sahibi, Mehmet Nurçelik, “Yazık, günah, ayıp! Bunu benim maaşımdan kesecekler, günah değil mi, ben dört çocuk büyütüyorum” şeklinde konuştu.

9_temmuz_2016-34.jpg

“HALEN DAHA OLAYIN ŞOKUNDAYIM”

Her akşam iş aracını evin önüne park edip, kapılarını kilitlediğini ifade eden Nurçelik, aracın tüm kapılarının da kilitli olduğunu kaydetti. Nurçelik olayı şöyle anlattı: “Halen daha olayın şokundayım, ilk kez böyle bir şey başıma geliyor. Ne düşüneceğimi bilemiyorum. Bu insanlık dışı bir olay. Bu parçaların çok pahalı veya bulunması çok güç parçalar olduğunu düşünmüyorum, hal böyle iken de niye yapıldığına bir anlam veremiyorum. Ben işçiyim, bunu benim maaşımdan keserlerse bana da günah değil mi? Bize gece saat bire kadar balkonda oturduk. Kızım saat ikide ses duymuş, kapıyı açmış, arabaları yerinde görünce dönüp yeniden yatmış. Polisi iki kez aradım, halen daha ne giden oldu, ne gelen”

Mehmet Nurçelik, dört yıldır bu mahallede yaşadığını, daha önce de kapısının önünden oğlunun bisikletinin ve bir torba çimentonun da çaldığını ifade etti.

9_temmuz_2016-36.jpg

9_temmuz_2016-37.jpg