Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı, halk örgütü kadrolarında görevli 1955 doğumlu mükelleflerine yönelik hizmet belgesi takdim törenleri düzenleniyor.

Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, hizmet belgesi takdim törenlerinin ilki dün akşam Gazimağusa ve İskele  Bölge Müdürlüğü bünyesindeki halk örgütü mükelleflerine yönelik olarak Gazimağusa'da Rauf R. Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda gerçekleştirildi.

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Fatih Yarımbaş, mükelleflere yönelik yaptığı konuşmada, milletini, bayrağını ve devletini karşılıksız seven ve bu sevginin bu yaşa kadar gereğini mertçe yapan değerli insanlarla ve aileleriyle birlikte olmaktan büyük bir onur duyduğunu ifade etti. Yarımbaş ayrıca,  mükelleflere, bugüne kadar fedakarca yaptıkları görevlerden dolayı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti halkının gönlünde çok müstesna bir yere sahip olduklarını belirterek, " Sizi bu civanmertliğinizden dolayı kutluyor ve önünüzde saygıyla eğiliyorum" dedi.

Yarımbaş,  “Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığının ve kalplerinin kapılarının sonsuza dek kendilerine açık olduğunu” vurgulayarak, sözlerini ulu önder Atatürk’ün, “Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar önce haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybederler” sözüyle tamamladı.

Bu yıl düzenlenecek hizmet belgesi takdim törenlerinde toplam  524 halk örgütü mükellefine hizmet belgesi takdim edilecek.

Söz konusu törenlerin devamı, yarın Güzelyurt Bölge Müdürlüğü bünyesindeki halk örgütü mükelleflerine yönelik olarak ODTÜ Rauf R. Denktaş Konferans Salonu'nda,  9 Haziran Salı günü Girne Bölge Müdürlüğü bünyesindeki halk örgütü mükelleflerine yönelik olarak GAÜ Spectrum Uluslararası Kongre Salonu'nda, 15 Haziran Pazartesi günü ise Lefkoşa Bölge Müdürlüğü bünyesindeki halk örgütü mükelleflerine yönelik olarak YDÜ Atatürk Kültür ve Kongre Merkezinde yapılacak.

Hizmet belgesi takdim törenleri, 20.00-22.00 saatleri arasında yapılacak. Törenlerde, halk örgütü mükelleflerine Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı tarafından hizmet belgesi ve plaket takdim edilecek.

1433329066.jpg

1433329067.jpg

1433329070.jpg