Steam oyunları son dönemlerde adından oldukça fazla bahsettirerek milyonlarca kişi tarafından tercih edilir iken bizde size bu yazımızda steam oyunlarının ne olduğuna, nereden alınacağına ve nasıl kullanılacağına ilişkin bilgiler sunmak ve aydınlatmak istiyoruz.

Steam Oyunları Nedir?

Steam oyunları, internet üzerinden herhangi bir ek ücret veya oyun lisans ücreti gerektirmeden oynanabilen çok kullanıcılı oyunlardır. Bu oyunlar arasında özellikle Knight Online, Clash of clans ve Counter Strike oldukça dikkat çekmekte. Gerek gençlerin gerekse de yetişkinlerin tercih ettikleri bu oyunları steam oyunları olarak oynamak için öncelikle satın almanız gerekiyor. Uygun fiyatlar ile satın alabileceğiniz steam oyunlarını elden veya para ödeyerek alamıyor sadece steam cüzdan kodu kullanarak satın alabiliyorsunuz. Hemen steam cüzdan kodu nedir buna göz atalım.

Steam Cüzdan Kodu Nedir

Steam oyunlarını satın almak ve oynamak istiyorsanız steam cüzdan kodu sahibi olmalısınız. Ülkemizde steam cüzdan kodu satan firmalar arasında en çok dikkat çeken adres olan www.oyunfor.com u sizde ziyaret ederek hem steam oyunlarını görebilir hem de steam cüzdan kodu alarak tüm oyunları kısa süre içerisinde oynamaya başlayabilirsiniz.

Steam wallet kodu olarak da karşınıza çıkacak olan steam cüzdan kodlarını satın alır iken belirli bir ücret ödüyorsunuz. Ön yüklemeli bir kart olarak tarif edebileceğiniz steam cüzdan kodları Oyunfor.com adresinde aşağıdaki fiyatlar ile sizlere sunuluyor.

3 TL Steam Cüzdan Kodu 3 TL

5 TL Steam Cüzdan Kodu 5 TL

10 TL Steam Cüzdan Kodu 10 TL

25 TL Steam Cüzdan Kodu 25 TL

50 TL Steam Cüzdan Kodu 50 TL

Ve 50’nin katları olarak devam etmektedir. Steam cüzdan kodları ile sadece stema oyunları almaz aynı zamanda oyun içerisinde alacağınız aksesuar ve diğer eşyalarda da steam cüzdan kodu kullanabilirsiniz.