AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, "Milletin vermiş olduğu karar bizim başımızın tacıdır. Millet her zaman doğruyu söylemiştir" dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci seçim sonuçlarını değerlendirmek AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde toplanan partililere hitap etti. Temurci, "Bir seçim sonucunun sonuna geldik. Seçim sonuçlarını izliyoruz. Öncelikle her şeyi tekrar tekrar hatırlamamız lazım. 2002'de 34 ile yola çıkan bu parti inşallah yüzde 42 ile bu gece finali yapacak. Biz sadece bir seçim kazanmıyoruz. Biz ikinci ve üçüncü partinin toplam milletvekili sayısından fazla milletvekili alarak, birinci parti olarak tekrar yeniden TBMM'ye giriyoruz" dedi.

Temurci, "Dolayısıyla burada şunu ifade etmek lazım. Bu başarıda emeği olan, alın teri olan partimizin her bir ferdine yürekten teşekkür ediyorum. Alınan bu sonuç "durmak yok, yola devam, daha çok çalışacağız" demektir. Bu millet bize diyor ki AK Parti size güveniyoruz. Bu millet diyor ki AK Parti'nin en Doğu'sundan en Batı'sına kadar bu ülkeye her anlamda kucaklayan ve biz birlikte Türkiye'yiz diyen tek parti AK Parti'dir diyor. Onun için sonuçlar çok önemli" diye konuştu.

MİLLETİN VERMİŞ OLDUĞU KARAR BİZİM BAŞIMIZIN TACIDIR

Milletin vermiş olduğu karar bizim başımızın tacıdır. Millet her zaman doğruyu söylemiştir. Millet şuan bize diyor ki AK Parti olarak önümüzdeki dönemde Türkiye'nin iradesinde ve geleceğinde mutlaka söz sahibi olmalısın diyor. Bugün bir muhalefet partisi durduğu yerde sayıp oy artışı yapmadan, daha az milletvekili alarak meclise girdiği halde seçimi kazandık diyebilecek bir cüretkarlığı gösteriyorsa yüzde 41-42 oy olan bir partinin daha güçlü daha motivasyonla geleceğe bakması lazım. 39 ilçe teşkilatımızla birlikte daha fazla çalışacağız. Recep Tayyip Erdoğan'a ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na daha güçlü destek vermek için İstanbul'da çok daha fazla bir araya geleceğiz ve Allah'ın izniyle AK Parti gücüne güç katarak yoluna devam edecek" diye konuştu.