Kusursuz tırnaklara sahip olmak her bayanın zarif ve ilgi çekici elleri olmasının bir göstergesi bence. Fakat bir zamanlar ben de tırnaklarım konusunda oldukça büyük problemler yaşadım.

Gençliğimin ilk dönemlerinde benim için oldukça önemli olan bedenimi daima dinç ve güzel tutabilmek için çeşitli faaliyetlerde bulunuyordum. Devamlı olarak cilt kremleri ve kürleri kullanıyor düzenli olarak spor yapıyordum. Fakat müdahale edemeyeceğimi düşündüğüm bir bölge vardı ki, ne yaparsam yapayım baş edemiyordum. Tabi ki tırnaklarım!

İstanbul'da okuduğum üniversite yıllarında pek çok arkadaşımın eşsiz tırnakları ve birbirinden harika ojeleri ile ne kadar güzel göründüklerini hala unutamıyorum. İster istemez ben de bir kadın olarak güzel tırnaklarım olmasını istiyordum. Fakat herkesin aksine tırnaklarım ve tırnak etlerim sürekli olarak soyuluyordu. Oldukça güçsüz bir yapısı olan tırnaklarımı uzatmak istediğim de ise en küçük bir müdahale, benim için tırnak kırılması ile sonuçlanıyordu.

 Kısa ve sürekli tırnak kırılması yaşayan ellerimi artık devamlı saklıyor; arkadaşlarımın görebildiği alanlarda ellerimi cebimden çıkarmaya utanıyordum. Tırnak gelişimini destelemek uğruna pek çok bakım kremi ve kullanmama rağmen benim için sonuç hep hüsran oluyordu.

Bir gün yine bu sebepten dolayı oldukça üzgün bir biçimde evime doğru giderken; metro da eski bir arkadaşımı gördüm. İkimizde ayaktaydık; birbirimizi görünce gülümsedik ve ben ister istemez yine ellerimi saklama ihtiyacı hissettim. Onun tırnakları uzun, parlak ve kusursuz görünüyordu. Benim ellerimi saklamak istediğimi görünce çantasından kendi bakım kremini çıkardı ve bir süre kullanmam için bana hediye etti. Bir haftalık kullanım sonucunda gözlerime inanamıyordum.

Krem içerisinde bulunan maddeler ile, tırnaklarımı ve tırnak etlerimi güçlendirmiş; tırnaklarımı daha parlak ve daha canlı bir hale getirmişti. Bu krem sayesinde artık ellerimi saklamadan rahat rahat gezebiliyor; arkadaşlarım ile düzenlediğimiz pijama patilerinde korkmadan ojeler sürebiliyorum. Teşekkürler Dermoskin N-Balsam Tırnak kremi!

Dermoskin markaları tüm ürünlerimizin detayı ve bizimle iletişime geçebilmeniz için;    

web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. www.dermoskin.com.tr