Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Türkiye eski Vücut Geliştirme Şampiyonu Ömer Çetin'in 15 kişi tarafından darp edilme anı işyerindeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Önceki gün yaşanan olayda dükkanına gelen 15 kişi tarafından darp edilen Türkiye eski Vücut Geliştirme Şampiyonu Ömer Çetin'in feci şekilde dövüldüğü anlar, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Aldığı sopa, tekme ve yumruk darbeleriyle kolu kırılan, ayak, kol ve sırtından yaralanan Ömer Çetin, kendisini dövenlerin dükkanını da kırıp döktüklerini ve maddi zararın 30 bin TL olduğunu söyledi.

Dükkanına gelen 3 silahlı kişinin arkasından gelenlerle birlikte 15 kişinin saldırısı sonucu feci şekilde darp edildiğini söyleyen Ömer Çelik, "Çarşamba akşamı dükkanda otururken, bir anda 15 kişilik grup dükkanımın içerisinde girip tehdit ederek, "Sen bittin oğlum" "vurun gebertin" diyerek bana saldırmaya başladılar. Önce girdikleri gibi silah çektiler. Ben kendimi nasıl savunacağımı şaşırdım. Direk "Öldürün, bitirin, gebertin, vurun" dediler. Sonra ben de kendimi savunmaktan bir şey yapamadım. Kollarımla yüzümü korumaya çalıştım. Sürekli yüzüme vurmaya çalıştılar. Zaten ondan dolayı da kolum kırıldı. Omzumdan, bacaklarımdan ve sırtımdan çok darbe aldım. Kollarım çok darbe alınca bacaklarımı yukarı çekip korunmaya çalıştım. Bacaklarım da aynı şekilde yara aldı. Bacaklarımda iç ve dış dikişler var" dedi.

3 kişinin silah çekerek birden içeriye girdiğini söyleyen Çelik, "Ben daha çok silahlara adapte olmaya çalıştım. Silahla ateş etmesinler ve kendimi kollayabileyim diye. Gerçi silaha karşı çok fazla yapabileceğim de bir şey yoktu ama. Sonra sopalarla vurmaya başladılar. Daha önce de beni tehdit ettiler. Aslında ciddi bir mesele yok. E.K.'nin eşi ile benim eşim arasında bir sürtüşme vardı. Onun gazı ile beni darp ettiler" diye konuştu.

Türkiye'de herkesin kendisini Vücut Şampiyonu olarak tanıdığını belirten Ömer Çelik, dükkanındaki zarara da değinerek, "Zaten her tarafı yıkıp döktüler. Sonra proteinleri hep üzerime döktüler. Sonra en son dış camları sopalarla kırıp öyle çıkıp gittiler. Yaklaşık bir 20 bin TL üzerinde maddi zararımız var bir de 10 bin TL'de nakit param kayıp" ifadelerini kullandı.

Adli makamlara güvenlik kamerası görüntülerini vermesine rağmen şikayetçi olduğu kişilerin halen ifadelerinin alınmadığını söyleyen Çelik, adaletin yerini bulmasını istediğini belirtti.

Vücut şampiyonuna öldüresiye dayak

Vücut şampiyonuna öldüresiye dayak

Vücut şampiyonuna öldüresiye dayak