Lefkoşa Belediye Orkestrası dün akşam konser verdi.

LTB’den yapılan açıklamaya göre, “Lefkoşa Belediye Orkestrası 25. Yıl etkinlikleri” kapsamında, Şef İlkay İdris yönetimindeverilen konseri,  Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB)  Başkanı Mehmet Harmancı da izledi.

Levent İlkokulu Kültür Sanat Gösteri Salonu’nda gerçekleştirilen konserde film müzikleri yanında, yabancı pop ve latin müziklerinden örnekler sunuldu.

Gecede ayrıca LBO’nun kurucusu İlkay İdris ile LBO’nun kurulmasına katkı sağlayan Savaş Bozat, Mehmet Topal, Mehmet Çakmak, Güngör Gürkan ile Hüseyin Kemal Moral’a plaket takdim edildi.

Geceye katılamayan Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’ya teşekkür plaketi, Akıncı adına Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Cenk Gürçağ’a takdim edildi.

HARMANCI

LTB Başkanı Mehmet Harmancı,  ülkemizde gerçekleştirilen ve sosyal fayda sağlayan etkinliklerin nerede ise tümünde Lefkoşa Belediye Orkestrası’nın (LBO) yer aldığını söyledi.

LBO tarafından ülkemizde yetişen birçok müzisyen için iş sahası yaratıldığına, bunun yanı sıra ülke kültür ve sanatına da katkı sağlandığına vurgu yapan Harmancı, “Umarım bugün olduğu gibi 25 yıl sonrada ülkede örnek gösterilen bir orkestra ile karşınızda oluruz” dedi.

Harmancı ayrıca LBO’nun kuruluşundan bugüne emeği geçen herkese teşekkür etti.

1458303058.jpg

1458303189.jpg