Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü’ne bağlı Güzel Sanatlar Kulübü tarafından düzenlenen “Sanat Üçgeni 2” isimli sergi  yarın açılıyor.

İnsan, mekan ve sanata dair çalışmaların yer aldığı sergi, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam’ın katılımı ile yarın saat 17.00’de, Aktivite Merkezi’nde sanatseverler ile buluşacak.

DAÜ’den yapılan açıklamaya göre, DAÜ Güzel Sanatlar Kulübü eğitmeni Ayhatun Ateşin küratörlüğünde düzenlenen “Sanat Üçgeni 2” isimli etkinlik 1 Nisan tarihinde başladı.

Açık atölyeler ve sanat çalışmalarının gerçekleştirildiği ve seramik, resim, heykel atölyelerinden oluşan sanat buluşmasında, sanat bilgisi ile sanat düşüncesinin nasıl bir araya getirileceği uygulama yapılarak öğrenildi.

Ayhatun Ateşin küratörlüğünde Ali Dirier, Tolga Yurt Özveri, İlker Avcı, Burak Çizer, Eda Taşlı, Kadriye İnal, Aykut Hızlıok, Umut Germeç, Aslıhan Kaplan Bayrak, Burçak Değerli, Şenay Buluğ, Emrah Güney, Kemal Behçet Caymaz, Bahire Bayraktar Deniz’in katıldığı etkinlik sonunda ortaya çıkan eserler açılacak sergi ile sanatseverler ile buluşacak.

1491483091.jpg

1491483109.jpg