Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında  Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Amed Sportif Faaliyetler , yarın oynanacak maç için İstanbul'a geldi.

Abdullah Çetin: Fenerbahçe'yi elemeye geldik

Amed Sportif Faaliyetler'in orta saha oyuncusu Abdullah Çetin, Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak, "İlk maç çok zor geçti ve 3-3 berabere kaldık. Bu sonucu kimse bizden beklemiyordu, 3 gol atmayı başardık. Biz yarın kesinlikle yenilmeye gelmedik. Fenerbahçe'yi elemeye geldik. Fenerbahçe maçı bizim için, Diyarbakır için çok önemli. İnşallah Fenerbahçe'yi eleriz" şeklinde konuştu.

Yusuf Yağmur : Türkiye Kupası'na renk kattık

Diyarbakır'da oynanan ilk maçta Amedspor'un üçüncü golünü kaydeden Yusuf Yağmur, rövanş mücadelesinin ilk maçtan zor olacağını belirterek, "Kadıköy'de sahaya galibiyet için çıkacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Sonuç ne olursa olsun Türkiye Kupası'na renk kattığımızı düşünüyorum" dedi.

Teknik Direktör Harun Kılıç: İyi futbol oynamaya çalışacağız

Amed Sportif Teknik Direktörü Harun Kılıç, iyi futbol oynamaya çalışacaklarını vurgulayarak, "Çok zor bir maç. İyi hazırlandık, motive olduk. İnşallah yarın istediğimiz sonucu alırız" ifadelerini kullandı.