Galatasaray Futbol Takımı, Arsenal ile 1 Ekim Çarşamba günü yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci hafta maçı için yarın İngiltere'ye gidecek.

Sarı-kırmızılı kafile, Atatürk Havalimanı'ndan özel uçakla saat 10.00'da Londra'ya hareket edecek.

Arsenal karşılaşmasının son antrenmanını yarın TSİ 20.00'de Emirates Stadı'nda gerçekleştirecek Galatasaray'da, bu çalışma öncesi teknik direktör Cesare Prandelli ve bir oyuncunun katılımıyla basın toplantısı düzenlenecek.

Süper Lig'de de son olarak Balıkesirspor'a deplasmanda 2-0 mağlup olan Galatasaray, Arsenal deplasmanından 3 puanla dönüp taraftarlarını mutlu etmek istiyor. Son 5 resmi maçta 1 galibiyet alan Galatasaray, Londra'dan en az 1 puanla dönmenin planlarını yapıyor.

Galatasaray-Arsenal maçı muhtemel 11'ler:

Stat: Emirates
Saat: 21.45
Yayın: D Smat Smartspor & Geripas

Arsenal: Szczesny, Chambers, Debuchy, Koscielny (Mertesacker), Gibbs (Monreal), Ramsey, Wilshere, Cazorla, Arteta, Sanogo, Sanchez.

Teknik Direktör: Arsene Wenger

Galatasaray: Muslera, Tarık Çamdal , Chedjou, Semih Kaya, Hakan Balta, Felipe Melo , Selçuk İnan, Sneijder, Olcan Adın, Bruma, Burak Yılmaz

Teknik Direktör: Cesare Prandelli

Arsenal-Galatasaray maçına atanan İtalyan hakem Gianluca Rocchi'nin Galatasaray'la pek iyi hatıraları yok.

Galatasaray'ın 2010 yılında Atletico Madrid'le Ali Sami Yen stadında oynadığı UEFA maçında maçın hakemi Gianluca Rocchi'ydi

O maçta o dönem Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Caner Erkin'in ceza sahasına girdiği anda rakip oyuncunun eliyle topa müdahale etmesini 85. dakikada atlayan ve penaltıyı vermeyen Rocchi' taraftarların büyük tepkisini çekmiş ve Galatasaray o pozisyonun ardından Forlan'ın ayağından yediği golle 2-1 mağlup duruma düşmüş bu sonuçla birlikte de UEFA'dan elenmişti.