Beşiktaş muradına erdi, teknik direktör Şenol Güneş'e imzayı attırdı.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Şenol Güneş oldu. Siyah-beyazlı kulüp, Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen törende, Bursaspor'la yollarını ayıran Şenol Güneş'e 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Törende konuşan Güneş, doğru yapılan işleri sürdüreceklerini, yanlışlıklar varsa düzelteceklerini belirterek, "Eldekilerin verimini artıracağız" dedi. Güneş, hedefinin iyi oyun ve keyifli futbol olduğunu da ekledi.

'Şampiyonluk kazanamayan hoca" eleştirilerine değinen Şenol Güneş, "Hamza Hocanın da Galatasaray'a gelmeden önce yoktu. Benim de lig şampiyonluğuna aşkım var. Kariyerimde şampiyonluk yok, Beşiktaş ile şampiyonluk yaşayacağım" diye konuştu.

Beşiktaş taraftarına da seslenen tecrübeli teknik adam, "Beşiktaş'ı sürükleyen taraftardır. Doğrusu da budur, yönetimler teknik direktörler ve futbolcular giderler ama taraftarlar kalır. Dik duran, mutevazı bir taraftarımız var. Hep yanımızda olsunlar, bize destek olsunlar. Ben her şeyimi bundan sonra Beşiktaş'a vereceğim" diye konuştu.

KAÇ PARA ALACAK ?

Tecrübeli teknik adama her sezon için 1 milyon 500 bin Avro ödeneceği kaydedilirken, Beşiktaş'ın sözleşmeyi ilk sezonun sonunda 500 bin Avro tazminat ödemek suretiyle fesih hakkına sahip olduğu da belirtildi.