Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki rakibi Molde'nin genç yıldızı Martin Linnes, "Yarın stada çıktığımız zaman kalabalık ve canlı bir taraftar grup ile karşılaşacağımızı biliyorum" dedi.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu ilk maçında Norveç ekibi Molde, yarın Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesi Molde'nin 21 yaşındaki sol bek oyuncusu Martin Linnes, düzenlenen basın toplantısında medya mensuplarının sorularını yanıtladı. Linnes, "Öncelikle bizler hem kulüp olarak hem de oyuncular olarak bu maça çıkacağımız için mutluyuz. Avrupa kupalarında yer alacağız. Yarın stada çıktığımız zaman kalabalık ve canlı bir taraftar grup ile karşılaşacağımızı biliyorum. Bu da bizim yarınki maça daha istekli çıkmamızı sağlar" dedi.

BEŞİKTAŞ İDDİALARINI YANITLADI

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Beşiktaş'tan teklif aldığı yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine Martin Linnes, "Bence burası bu konuyu konuşacağımız ortam değil. Önemli bir maçta oynamak için bulunuyorum. Molde'de oynuyorum ve burada oynamaktan da mutluluk duyuyorum" diye konuştu.