Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Kadın Voleybol ve Hetbol takımları DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam’ı makamında ziyaret etti. Söz konusu ziyaret sırasında DAÜ Kadın Voleybol takımının Türkiye Üniversiteler 2. Ligi’nde şampiyon olarak 1. Lig’e yükselmesi ile Hentbol takımının Üniversiteler Arası Hentbol Unilig’te bir üst tura yükselme başarıları konuşuldu.

DAÜ Kadın Voleybol takımı grubunda, Bilecik Şeyh Edebalı Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli ve Ayfon Kocatepe Üniversitesi takımlarını set vermeden 3-0’lık skorlarla yenerek şampiyon oldu. Kadın Hetbol takımı ise üniversiteler arası hentbol uniligine ilk kez katılarak elde etmiş olduğu başarılarla bir üst tura yükselme başarısı elde etti.

Gerçekleştirilen söz konusu ziyaret sırasında konuşan Prof. Dr. Osam, DAÜ kadın voleybol ve hetbol takımlarını elde etmiş oldukları üstün başarılardan dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. DAÜ’nün spora ve sporcusuna her zaman destek olduğunun altını çizen Prof. Dr. Osam, tüm sporcuları gönülden kutladığının altını çizdi. Söz konusu ziyaret sırasında DAÜ Öğrenci İşleri’nden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hıfsiye Pulhan ve DAÜ Spor İşleri Müdürü Cemal Konnolu da hazır bulundu. 

dsc_3728.jpg