NTV Spor'da yayınlanan 'Spor Servisi' programında yorumculuk yapan Mehmet Demirkol, 2-2 sonuçlanan Medipol Başakşehir-Beşiktaş karşılaşması hakkında, "Bu maçı sadece stoper kayıpları üzerinen yorulmalak doğru değili Ersan, Beşiktaş'tan gitmeden önce de stoper sorunu vardı. Şenol hoca hızlı bir stoper istiyordu. Stoper sorunu yeni çıkmadı zaten vardı. Puan kaybının temel faktörü Mario Gomez'in performansının altında kalması oldu. Gomez esasen poziyona girdi ancak Başakşehir takımı zorladı" dedi.

Sürekli kadrajda 9-10 tane Başakşehirli oyuncu görüldüğünü ifade eden Demirkol, "Emre Belözoğlu dün gece çok büyük oynadı. Beşiktaş dün gece oynayabildiği kadar iyi oynadı. Beşiktaş'ın diğer takımlardan farkı var. Beşiktaş iyi oynuyor. Gol atarsa arzusu çığ gibi artarak büyüyor. Gol yerse de batmıyor, maça yine asılıyor. Maçın iki tane önemli futbolcusu vardı; bir tanesi Emre bir tanesi Quaresma'ydı" ifadelerini kullandı.

"BİRİNCİSİ SARI KART, İKİNCİSİ HAYLİ HAYLİ SARI KART"

Beşiktaşlıların sarı kartı bulunan Mehmet Batdal'ın ikinci sarı kart görmesi gerektiğini savunduğu pozisyona ilişkin ise Demirkol, "Mehmet Batdal'a verilen birinci sarı kartsa ikincisi hayli hayli sarı kart. Hakem her iki dirseğe bir sarı kart çıkartıyor galiba. Beşiktaş maçında hakem ilk yarıda Mehmet Batdal'a sarı kart göstermeseydi kimse bir şey demezdi. Dirsek pozisyonunda kırmızı kart çıksaydı olay kapanır mıydı? Yoksa bu sefer de Fenerbahçeliler mi itiraz ederdi?" yorumunda bulundu.

"OZAN TUFAN'I TESİSLERE HAPSETMEK BİR ŞEY KAZANDIRMAZ"

Mehmet Demşirkol, performansı tartışma konusu olan Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Ozan Tufan hakkında, "Muhammed Demirci ne oldu? Barcelona'ya gidecekti, şimdi İstanbulspor'da. Oyuna girdi, 10 dakikada kırmızı kart gördü. Ozan Tufan'ın hala fazla kilosu var. Kilo vermek için illa Atletico Madrid'e mi gitmek lazım? Futbolculara kendi kariyerlerini idare etmeyi öğretmek lazım. Ozan Tufan'ı tesislere hapsetmek bir şey kazandırmaz" dedi.

"MUSTAFA DENİZLİ'NİN ŞİKAYETİ..."

Ünlü yorumcu, "Mustafa hocanın görevi bırakacağını düşünmüyorum. Gözlemlediğime göre öyle bir düşüncesi yok. Tabii ki Mustafa hocasının şikayet ettiği şeyler var. Temel şikayeti; birkaç oyuncu dışında diğer oyuncular Galatasaray seviyesinde değil ve onlar da kendini Galatasaray seviyesinde sanıyor" şeklinde konuştu.