Havadis Spor'un haberine göre, Süper Lig’in en köklü kulüplerinden biri olan başkentin sarı kırmızılı takımı Çetinkaya, yeni sezon öncesinde yine sıkıntılı günlerden geçiyor.

Futbolda 2018-2019 sezonu öncesinde Süper Lig ekipleri harıl harıl transfer çalışmaları yaparak kadrolarını güçlendirirken 14 lig şampiyonluğu ve 17 kupa şampiyonluğu ile Kıbrıs Türk futbol tarihinin en başarılı takımı olan Çetinkaya, başkan adayı bulamadığı için henüz genel kurulunu bile yapamıyor.

Asım Vehbi başkanlığında geçen 3 sezonda istenilen başarı ve şampiyonluk bir türlü gerçekleşmedi ve Asım Vehbi’nin başkanlıktan istifa etmesiyle de 10 yıllık GAÜ-Çetinkaya ortaklığı sona erdi.

Efsane takım yeniden sadece “Çetinkaya” olarak yola devam ederken 3 yıl önceki sıkıntılı sürece de yeniden girdi.

Bir süre önce Havadis’in duyurduğu haberde, başkanlık teklifi Remzi Cengiz’e önerilmişti. Gelen bilgilere göre bu girişimin de sonuçsuz kaldığı öğrenildi. KTFF yönetim kurulunda görev yapan ve Çetinkaya’nın da geçmiş yönetimlerinde çeşitli kademelerde yer alan, Vadili ve Çetinkaya takımlarında top koşturmuş futbolun içinden birisi olarak Remzi Cengiz ile geçtiğimiz hafta yapılan yemekli toplantı sonrasında sorun çözülmedi.