Havadis Spor'dan Coşkun Kutay'ın haberine göre, Şükrü Karakaya başkanlığındaki Türk Ocağı, 2018-19 futbol sezonuna güçlü, kaliteli ve iddialı bir kadroyla girerek, zirve yarışına ortak olmayı hedefliyor. Girne ekibi, Teknik Direktör Hasan Topaloğlu’nun görüşleri dahilinde sürdürdüğü kaliteli yerli oyuncu transferinde hız kesmiyor.

Önce Saygı, sonra Coşkun

Türk Ocağı bu çerçevede geçtiğimiz gün; ezeli rakip, ebedi dost Doğan Türk Birliği’nin, serbest transfer hakkını Türk Ocağı lehine kullanan başarılı futbolcusu, Ahmet Saygı’yı sarı-siyahlı renklerine bağladı.

Ahmet Saygı’dan sonra da, futbol yaşantısı boyunca aralıklı olarak on dört yıl sarı-lacivertli formasını giydiği Doğan Türk Birliği ile iplerini koparan Ahmet Coşkun’u da kadrosuna dahil etti.

Ahmet Coşkun, kendisine talip olan çeşitli Süper Lig takımları ile yaptığı görüşmelerden sonra serbest transfer tercihini dün Ahmet Saygı gibi, Türk Ocağı lehine kullandı.
Taraflar arasında Başkan Şükrü Karakaya’nın bürosunda dün imzalanan ve üç yılı kapsayan sözleşme, daha sonra dün Futbol Federasyonunda gerçekleşen imza töreniyle resmiyet kazandı.

Yücel Borova’dan 25 yıl sonra

Diğer taraftan Ahmet Saygı ve Ahmet Coşkun; 25 yıl önce Doğan Türk Birliği’nden, Türk Ocağı’na transfer olan yıldız golcü Yücel Borova’dan sonra, ezeli rakip- ebedi dost takımlar arasında transferi gerçekleşen futbolcular oldular