Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövanş maçında bugün Yunan ekibi Atromitos'u konuk edecek.

Bugün Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak maç, saat 21.00'da başlayacak ve karşılaşmada Hırvat hakem Ivan Bebek düdük çalacak. Karşılaşma D-Smart'tan canlı olarak ekranlara gelecek.

AVRUPA'DA 194. MAÇ

Fenerbahçe, Avrupa arenasındaki 194. maçına çıkacak. Avrupa'da geride kalan 193 maçın 68'ini kazanan sarı-lacivertliler, 87'sini kaybetti ve 38 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı. Bu maçlarda rakip fileleri 238 kez havalandıran Kanarya, kalesinde 297 gol gördü.

GALİBİYET VE BERABERLİK TUR GETİRİR

Fenerbahçe, Atromitos karşısında rövanş maçını kaybetmezse adını Avrupa Ligi'nde gruplara yazdıracak. İlk maçtaki 1-0'lık avantajla sahaya çıkacak olan sarı-lacivertliler, her türlü galibiyet veya beraberlik halinde tur atlayan ekip olacak. Yunan ekibinin tur atlaması için ise mutlaka sahadan galibiyetle ayrılması gerekiyor. Atromitos, 1-0 dışındaki bütün galibiyetlerde Fenerbahçe'yi eleyecek. Yunan ekibinin 1-0'lık galibiyeti halinde karşılaşma uzatmaya gidecek. Uzatmada da skor bozulmazsa gruplara kalan takımı seri penaltı atışları belirleyecek.

HIRVAT HAKEM BABEK YÖNETECEK

Fenerbahçe ile Yunan ekibi Atromitos arasında Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçını Hırvat hakem Ivan Bebek yönetecek. Saat 21.00'de başlayacak karşılaşmada yine Hırvatistan Futbol Federasyonu'ndan Tomislav Petrovic ve Miro Grgic yardımcı hakem olarak görev alacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Domagoj Vuckov.