Tonguç Kotak

Yakın Doğu Üniversitesi tarafından düzenlenen NEU CIP Kadınlar Basketbol Turnuvası’na katılacak Fenerbahçe Kadın Basketbol takımı perşembe günü KKTC’ye geliyor.

18-20 Eylül tarihlerinde NEU CUP’ta mücadele verecek olan Türkiye Kadınlar Basketbol takımı perşembe günü uçakla KKTC’ye gelecek.

Bu arada Fenerbahçe’nin yanı sıra Abdullah Gül Üniversitesi ile Mersin Büyükşehir Belediyesi de perşembe günü KKTC’de olacaklar.

İdman saat 18.00’de

Fenerbahçe Kadın Basketbol takımı perşembe sabahı KKTC’ye geldikten sonra saat 18.00’de NEU CUP’ın oynanacağı NEU RA 25 Spor Salonu’nda saat 18.00’de idman yapacak.Sarı lacivertli takım saat 18.00’de yapılacak idmanın  10 dakikalık bölümünü basına açacak.

Abdullah Gül Üniversitesi ile Mersin Büyükşehir Belediyesi perşembe sabahı KKTC’ye geldikten sonra öğleden sonra ise idman gerçekleştirilecekler.

66333_headline.jpg

İki yabancısı geliyor

Fenerbahçe turnuvaya WNBA’de oynayan oyuncularından yoksun olarak KKTC’ye gelecek.

Kadroda Genel menajer Didem Akın, idari manajer Taylan Ege Cingöz, baş antrenör George Dikeoulakos, yardımcı antrenör Sakis Paralikasile Tolga Esenci’nin yanı sıra oyuncular şöyle:

Ewelina Kobryn, Birsel Vardarlı Demirmen, Gökçe Doğan, Anastasia Veremeenka  (Beyaz Rusya), Tuğçe Canıtez, Olcay Çakır, Hülya Çoklar, Melis Gülcan, Melisa Korkmaz, Merve Arı, Bilge Topaloğlu ve Ece Deniz Onat