Deplasmanda oynayacağı Braga maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbhaçe'de kaburgasından sakatlığı bulunan Gökhan Gönül , bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı. Milli futbolcunun, Braga'ya karşı oynayıp oynamamasına son idmandan sonra karar verilecek.

Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00'de başlayan antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Kayserispor maçında görev alan oyuncular  takımdan ayrı olarak ve aktif dinlenmeye yönelik çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başladıkları antrenmanı pas organizasyonları ile sürdürdü. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı. Lazar Markovic ise takımdan ayrı özel program dahilinde yaptığı çalışmayla antrenmanı tamamladı.

Bu antrenmanla Braga maçı hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan sarı-lacivertli takım, 16 Ekim Çarşamba günü 11.00'de Sabiha Gökçen'den Portekiz'e hareket edecek. Pereira, aynı gün TSİ 20.30'da Estadio Municipal de Braga'da basın toplantısı düzenleyecek ve bu toplantıya bir de futbolcu katılacak. Maç öncesi takımın son antrenmanı yine aynı gün Estadio Municipal de Braga'da TSİ 21.00'de başlayacak ve ilk 15 dakikası basına açık olacak.