Geçen sezonun başında geldiği Fenerbahçe'de sergilediği performansla hayal kırıklığı yaratan Hollandalı sağ bek Gregory van der Wiel'e talip çıktığı belirtildi.
İngiliz basınında yer alan habere göre; birçok ismi gündemine alan Premier League ekibi Crystal Palace'ta, teknik direktör Frank de Boer, vatandaşını transfer etmek istiyor. Londra ekibinin van der Wiel için 3.5 milyon poundluk bir teklif yapacağı iddia edilirken, 29 yaşındaki oyuncunun bir dönem üst seviye futbol oynadığı ancak Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra kariyerinin kötüye gittiği hatırlatıldı.

SALVIO'YA 3 BÜYÜKLER TALİP

Transferde hareketli günler yaşayan Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Benfica'da forma giyen Eduardo Salvio için transfer savaşına girdiği bildirildi. Üç büyük takım ile ilgili flaş transfer iddiası Portekiz'den geldi. Benfica'dan ayrılması gündemde olan Arjantinli yıldızın, kariyerine Türkiye'de devam edebileceği öne sürüldü.
Portekiz'in önde gelen spor gazetelerinden A Bola, 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Benfica ile temasa geçtiğini yazarken oyuncunun büyük olasılıkla bu takımlardan birisiyle anlaşacağını belirtti. 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli oyuncunun kiralık veya bonservisiyle İstanbul'a gidebileceği vurgulandı.