Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, deplasmanda Antalyaspor'a 4-2 yenildi ve deplasmanda galibiyet hasretini 11 maça çıkardı. Ev sahibi takımın gollerini dakika 15 ve 53’te Eto'o, 72. dakikada Emrah ve 90+1’de Rıdvan kaydetti. Diego Angelo ise 39. dakikada kendi kalesine gol attı. Galatasaray’ın ikinci golünü 64. dakikada Umut Bulut kaydetti. Öte yandan Galatasaray'da Donk, 69. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Karşılaşmanın ardından Antalyaspor puanını 36'ya yükseltirken, Galatasaray 41 puanda kaldı.

11 MAÇTIR DEPLASMAN GALİBİYETİ YOK

Spor Toto Süper Lig’de kötü günler geçiren sarı-kırmızılılarda kabus sürüyor. Deplasmanda son galibiyetini ligin 7. haftasında Medipol Başakşehir karşısında alan Galatasaray, 7. hafta sonrası deplasmanda oynadığı Fenerbahçe, Kayserispor, Gençlerbirliği ile 1-1, Kasımpaşa ile de 2-2 berabere kaldı. Sarı-kırmızılılar, Çaykur Rizespor’a 4-3, Beşiktaş’a 2-1, Osmanlıspor’a 3-2, Mersin İdmanyurdu’na 2-1, Gaziantepspor’a 2-0, Eskişehirspor’a 4-3 ve son olarak da Antalyaspor’a 4-2 mağlup oldu. Toplam 11 maçtır deplasmanda galibiyet yüzü göremeyen Galatasaray, ayrıca 7 maçtır da 3 puanla tanışamadı. Lig tarihindeki en kötü sezonlarından birini geçiren sarı-kırmızılılar, yakın zamanda son olarak tarihinin en kötü sezonunu geçirdiği 2010-2011 sezonunda üst üste 6 maçtır galip gelememişti.

88 GÜN SONRA SARI-KIRMIZILI FORMAYLA GOL ATTI

Galatasaray’ın golcüsü Umut Bulut, Antalyaspor karşısında sarı-kırmızılıların ikinci golünü atarak 88 gün sonra golle tanıştı. Son olarak Galatasaray formasıyla Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 5. maçında Akhisar Belediyespor deplasmanında gol atan Umut Bulut, ligde ise son olarak yine TT Arena'da ligin 16. haftasında Akhisar Belediyespor karşısında kaydetmişti. Bulut, 118 gün sonra ligde golle tanıştı.