Galatasaray Bayan Voleybol Takımında başantrenörlüğe Ataman Güneyligil getirildi.

Sarı-kırmızılı kulübün bayan voleybol takımında geride kalan 3 sezon boyunca yardımcı antrenörlük görevinde bulunan Güneyligil, yeni sezonda başantrenör olarak görev yapacak. Türk Telekom Arena Stadyumu'nda yapılan imza törenine Voleybol Şubesi Sportif Direktörü Şükrü Yengil ve Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce de katıldı.

İmza töreninde konuşan yönetim kurulu üyesi Ali Yücel, "Benim için Galatasaray'ı sevmek çok önemli. Ataman hoca da 5 senedir Galatasaray'ın her kademesinde başarılarıyla görev yapmış bir arkadaşımız. Ben her konuda kendisine destek verecek kişilerden biriyim" dedi.

Başantrenör Ataman Güneyligil ise göreve layık olmaya çalışacağını ifade ederek, "Benim için çok kutsal bir görev. Bu göreve getirildiğim için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yeni sezon için hedeflerinin sorulması üzerine Güneyligil, "Galatasaray'ın herhangi bir antrenörüne hedef sormak bana yanlış geliyor. Çünkü bu mevkideki kimse "Galatasaray'ın hedefi 4.'lük, 5.'lik, 8.'lik diyemez. Büyük hedeflerin büyük yolculukları olur. O yüzden hedefimiz gelebildiğimiz en iyi yere gelmek" cevabını verdi.

G.Saray’da Ataman Güneyligil dönemi