Hamza Hamzaoğlu ile sürpriz bir şekilde yolların ayrılmasının ardından ‘şampiyon takımı’ tekrar mutlu sona ulaştırması için göreve getirilen ancak alınan başarısız sonuçlar sebebiyle hayal kırıklığı yaratan teknik direktör Mustafa Denizli’nin sözleşmesi çok konuşulmuştu. Dursun Özbek başkanlığındaki yönetimin herkesten gizlediği anlaşmanın detaylarına Habertürk Gazetesi ulaştı.

GELECEK SEZONKİ MAAŞINI TAKSİT TAKSİT ALIYOR

Göreve başladığında 1.5 milyon Dolar peşin ödeme yapılan tecrübeli hoca, gelecek sezon için alacağı 3 milyon Dolar'lık ücreti de 15 aya böldürdü. Ocak ve Şubat’ta 200’er bin Dolar'lık ödeme yapılan Denizli, Galatasaray’dan şu ana kadar 1 milyon 900 bin Dolar kazandı. Fakat bu anlaşmadaki en dikkat çeken detay, istifayla ilgili... Mersin İdmanyurdu yenilgisi sonrası hedef tahtasında yer alan Denizli’ni, anlaşmadaki maddeye nedeniyle böyle bir karar alması zor görünüyor.

AYNI MADDE SEZON SONU DA GEÇERLİ

Mustafa hoca, görevi kendi isteğiyle bırakması halinde Galatasaray’a yaklaşık 1 milyon Dolar borçlu kalacak. Gelecek sezonki ücretini her ay 200 bin Dolarl'ık taksit halinde alan Denizli, sezon sonunda istifa ederse yine 1 milyon Dolar'lık bölümü vermek zorunda. Çünkü deneyimli teknik adama Haziran ayına kadar toplam 2.5 milyon Dolar ödenmiş olacak ve bu paranın sadece peşinat olarak ödenen 1.5 milyon Dolar'ı bu sezona sayılacak.