Havadis Spor'un haberine göre, Lefke, Süper Lig’in 12. haftasında konuk ettiği Merit Alsancak Yeşilova’yı 4-0 mağlup etti. Lefke’ye sahasında farklı galibiyeti getiren golleri Candy, Burak ve Semih ve Zekai kaydetti. Lefke teknik patronu Hakan Sermaye cezası nedeniyle maçı tribünden takip ederken mor beyazlılar yeni teknik adamı ile ilk kez kazanarak puanını 14 yaptı ve alt sıralardan kurtularak ligde derin bir nefes aldı. Yeşilova ise 16 puanla orta sıralarda kaldı.

Maçın önemli anları

Dk.5: Rahmi’nin hatalı geri pasında topla buluşan Billy Mehmet kaleciyi geçmesine rağmen topu ağlara gönderemedi.

Dk.15: Gelişen Lefle atağında Burak’ın pasında topla ceza alanına giren Candy kaleci Hasan Piro’nun solundan topu ağlara yolladı. (1-0).

Dk.38: Aksel’in kullandığı serbest atışta top az farkla yandan auta gitti.

Dk.45: Topla ceza alanına giren Candy, Bayram’ın müdahalesiyle yerde kaldı ve penaltı kararı çıktı. Atışı kullanan Burak topu dışarı gönderdi.

İlk devre 1-0 Lefke üstünlüğünde geçildi.

Dk.57: Defansta Binya topu uzaklaştırmak isterken Candy’e çarpan top Burak’ın önünde kaldı, Burak da yerden bir vuruşla farkı ikiye taşıdı. (2-0).

Dk.63: Defansın hatasından topu alan Burak ceza alanına kadar indi müsait pozisyondaki Semih’i gördü, Semih de farkı üçe çıkardı. (3-0).

Dk.84: Soldan Allen’in kale içerisinde kestiği topa Zekai ayak koydu, Hasan Piro’nun ellerinden seken top ciri ciri ağlara gitti.

Karşılaşma 4-0 Lefke galibiyetle son buldu.